Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 99 / 1 / 0
no moja mam kiedys była chudziutka jak kijek do golfa ,a od kiedy zaczeła brac fluanxol ,chloprotixen na schizofrenie bo na taką chorobe cierpiała to przytyła masakrycznie.Troche mi jest jej teraz żal.no ale cóz przynjamniej objawy ustąpiły.I zyje w miare normalnie.Choc bardzo dużo śpi.Napisze jeszcze ,że bardzo długo musiala sie pomęczyc by wkoncu dostała lek na który dobrze zareaguje.Cięzko Cięzko dopasowac odpowiedni lek.
Ostatnio zmieniony 08 września 2009 przez trzynastylistopad, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 341 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: F22 Raptor »
Ja brałem długo ten Risperidon i nie poczułem działania leku. Ale nie przytyłem jeżeli o to chodzi :P Z jedzieniem wszystko w normie :)
Polecam & Pozdrawiam
  • 99 / 1 / 0
ołł z libido to jest masakra.Nawet najlepsza i najzgrabniejsza i pełna sexu laska nie doprowadzi mnie do erekcji.poprostu mam wyjebane i podczas sexu mysle tylko i wylacznie o spaniu.jebane otępienie.Chyba juz nigdy nie tkne neuroleptyków.Tak czy siak najlepiej sprawdzal sie thioridazin likwidowal leki i fobie społeczna lecz tłumił za bardzo ssri ,które na moje oko słabło przy branym neuroleptyku. Aktualnie nażałem sie 8mioma miligramami estazolamu i powiem wam....TO JEST TO;-)
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
[quote="alkomen"]
Jestem ciekaw jak bedzie z libido. ]

Może przy 2mg nic się nie stanie, ale ja jak brałem 6 to wiadomy mięsień był flakiem kompletnym.
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlysmok »
Alkomen zapomnij o tym szicie rispolepcie.Ja bym polecal abilify, normalizuje nastroj nie ma idiotycznych rozkmin, myslenie jest jasniejsze po Mj. po nim niestety nie przytyjesz.Za to po olnzapinie bedziesz jadl non stopem.I zanim ci sie zadoptuje organizm na olanzapine bedziesz spal 2 dni juz po min dawce 5mg.Ale kiedy sie obudzisz poczujesz ze mysli ci sie lzej , nie szukasz wyimaginowanych problemow, wszytko jest prostsze.
Uwaga! Użytkownik zlysmok nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
alkomen napisz co i jak z tym ketrelem bo tez mam to przepisane ale nie wiem czy warto.tez mam dawke 25mg tylko na noc.Daj znac przedewszystkim jak z libido i tyciem.Bo nie chce zostac najlepszym przyjacielem rzeznika.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.