Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Sprzedasz dila?

Czas głosowania minął 14 sierpnia 2009

Tak
24
14%
Nie
99
59%
Nie wiem
44
26%

Liczba głosów: 167

ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fation »
Dokładnie tak. Chyba nie zdaje mi się, że próbują szerzyć konfidenctwo upozorowane "uczciwym obywatelem"?
Trochę pozytywu w negatywnym świecie.
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
  • 1169 / 16 / 0
Jak to z kad mam ?
Z Hyperreala !
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 467 / 4 / 0
najlepiej sypac bajeczki typu kupilem od goscia na ulicy ktory mi to zaproponowal i podajemy twarz typa ktorego widzi nasza wyobraznia ;-) i niech biegaja po parkach i szukaja typa ktory sie nie narodził :cheesy:
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 66 / / 0
A ja jestem zdania, ze narkotyki to smierc i zlo i dobrze, ze przeszla taka ustawa, mlodziez bedzie lepsza i zdrowsza. Poza tym jak przyjdzie co do czego to pojde sam na policje i doniose na siebie.
Psychedelic society...
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Jaka, kurwa ustawa?
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szukamy »
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
Bylo paru gosci na osce, co napierdalali konfidentów, pierdolili policje i ogólnie elo.
Przyszło co do czego, to jeden ma już tytuł świadka koronnego na ośce, jeden uciekl z miasta za granice, a jak wraca to się ukrywa, a trzeci skoczyl z 5tego.
Ogólnie frajerstwo zostało wytępione. Strzeżcie się.
Sex telefon
  • 3449 / 122 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
99% z was sprzeda, jeśli okaże się, że za wyprzedanie dilera puszczą was wolno bez konsekwencji.
Tym bardziej że przecież nienawidzicie swoich dilerów za wały i oszustwa. "Kumpla bym nie sprzedał, ale diler to co innego". I takie macie podejście.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: castorp »
Tylko jego nerke.

A ze mi sprzedal? nigdy w zyciu powiem, ze kupilem w ostravie.
Twój prywatny jezus z plastiku,
twój prywatny zbuk ojciec z drewna,
twoj prywatny duch swiety z wieprzowiny.
Caly twoj, a teraz dawaj na tace.
  • 1169 / 16 / 0
To ma nawet jedną dobrą stronę, może większość tych osiedlowych skurwysynków poprawi jakość swojego towaru i przestanie robić wałki ponieważ będą mieli świadomość że jak zrobią chujowo to nikt nie będzie miał wyrzutów sumienia takiej kurwy sprzedać.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...