Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 470 / 17 / 0
@ koala
metoda z acetonem lub alkoholem etylowym lub izopropytowym.
Surowy towar rozcierasz bardzo dokladnie w możdzierzu. Jezeli jest czytsy powinien dać sie rozetrzec na proszek o konsystencji sproszkowanej kredy. Taki roztarty znacznei lepiej sie oczyści niż w grudkach. Nastepnie zalac którymś z wymienionych rozpuszczalników taką ilości a zeby dalo sie latwo mieszać i poogrzewać do wrzenia chwilke, nastepnie ostudzić i przesączyć. Osad można pzremyć pare razy na sączku zimnymn rozpuszczalnikiem. Osad z saczka wysuszyć na powietrzu
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: otwarty »
ja biorę temat od sprawdzonego dillera aczkolwiek przy podaniu i.v nabierając fete do pompki przepuszczam najczęściej przez filter papierosowy - czy to wystarczy ?
Uwaga! Użytkownik otwarty nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
zamknięty
ja biorę temat od sprawdzonego dillera aczkolwiek przy podaniu i.v nabierając fete do pompki przepuszczam najczęściej przez filter papierosowy - czy to wystarczy ?
Nie. Przecie gdyby to stykało to nikt by się nie bawił w mieszanie fety ze spirolem czy acetonem, co moim zdaniem i tak dobrze nie oczyszcza - jestem przekonany, że tak czy srak ileś syfu zostaje w materiale nosochłonnym
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
No jesli feta dzisiaj nie jest oczyszczana z odpadow po reakcyjnych to raczej nie ;/
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
nawet mnostwo rzeczy uzytych zeby "rozcienczyc" proszek dobrze rozpuszcza sie w wodzie

a jak sie oczyszcza spirytusem to nie jest tak ze jakas czesc fety rozpuszcza sie w nim? w koncu zawiera te 4% wody...
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Straty jakies sa zawsze. Nie wykrystalizujesz tego w 100%, ale bez dwoch zdan oplaca sie to oczyszczac jak sie da najlepeij.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Moim zdaniem, jak sie ma dobry materiał, wystarczy przemyć bezw. acetonem, zostanie z tego jakaś połowa która nie jest taka gorzka, niema chemicznego zapachu, lepiej sie wciąga i mniej ochydny spływ. Kilka razy wyszła mi słodka :), po chwili było czuć dopiero typową lekką gorycz amfy, pewnie jakieś resztki glukozy zostały.

Nie polecam używać alkocholu jak zasugerował Orlan do mycia, amf sie w nim rospuszcza.
1 gram rozpusci sie całkowicie w 8.8mL wody lub w 515 mL alkocholu (etylowego), niby mało by sie rozpusciło przy odpowiedniej ilośći ale zawsze to coś. W alku izopropylowym rozpusci sie pewnie jeszcze więcej.
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2009 przez Mayday, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 835 / 9 / 0
mam fete najwyrazniej zmieszana z kreatyna, w kazdym razie duza czesc tego towaru nie rozpuszcza sie w wodzie. chce zrobic ekstrakcje wodna calosci, siarczan skrystalizuje bez problemu po odparowaniu wody? a moze lepiej i szybciej byloby po prostu przemyc to acetonem?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 470 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamasutener »
skąd wiesz ze to kreatyna moze to BZP?
  • 835 / 9 / 0
w zasadzie nie wiem... ale zdarzyla mi sie dzisiaj dziwna rzecz - z powodu zjebanej strzykawki wylalo mi sie troche roztworu na biurko. po godzinie patrze, a tam pelno takich srebrno-bialych, polyskujacych wlokien, grubosci wlosa 8-( jak wzialem troche na palec i dalem sobie na jezyk to normalnie klulo jak igly, dobrze ze sie rozpuscilo szybko. co to moglo byc, siarczan chyba nie krystalizuje w ten sposob? te "krysztaly" na oko byly nawet ciensze od wlosa...

no w kazdym razie nie widze powodu dla ktorego mialbym tego nie wciagnac :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.