Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
diesel pisze: A stad ze jak sie ma wrazliwe bebechy to sie mozna klopotow nabawic.
x = x
Podwyższona nadwrażliwość wynika właśnie z jedzenia na pusty żołądek. Po zjedzeniu na pełny można nabawić się niestrawności i niemiłych akcji z oddawaniem naturze, co niegdyś zostało z niej bezczelnie urwane. Kurwik ma rację - ayahuascę na pusty i to po srogim poście. Grzyby można tak z 3-4h po posiłku śmiało jeść, ale i tak nalepiej na pusty. Ekonomia to raz, a dwa, najwięcej tego co chcemy wchłania się i jedzie windą prosto do góry. Przez pierwsze kilka godzin podróży i tak nie odczuwa się głodu czy osłabienia, więc raz na jakiś czas pusto żołądkowe grzyby są w sam raz.
@Elwis dobry jesteś z tym miastem. Oj wolałbym w mieście nie jeść. Na domówce ok, ale nie pośród ludzi, ni chuja. Chyba, że w nocy, to już sprawa inna, mniejsze tłumy i mniejszy przypał. A i tak najlepiej jest albo w lesie za dnia, albo przytulnie w nocy pod kołderką
Gizmo pisze: A mi się wydaje że Diesel pisał o wymiotach bólach żołądka i nudnościach dobrze cię zrozumiałem?
pilleater pisze: dobry jesteś z tym miastem. Oj wolałbym w mieście nie jeść. Na domówce ok, ale nie pośród ludzi, ni chuja.
x = x
Psychodeliki pod kołderką? No bez jaj ;x
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
Zbigniew pisze: Miasto jest fajne. Opuszczone budynki, kościoły, mosty, wiadukty. Miasto jest spox.
Psychodeliki pod kołderką? No bez jaj ;x
Gizmo pisze: A mi się wydaje że Diesel pisał o wymiotach bólach żołądka i nudnościach dobrze cię zrozumiałem?
Kiedys jadlem niektore "rzeczy" na pusty z koniecznosci i wydaje mi sie ze mam nadzerki w zoladku przez to :-(
Dr. Johnson
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.