Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
pozdro
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
elroang pisze: W miesiac tak sobie wyrobilem tolerancje ze butelka tramca 100ml na poltora tygodnia mi starczyla okolo 500mg rano po pracy z 300 i na sen 600mg, teraz jesteem 2 dzien bez tramca i jest mi strasznie hujowow fizycznie jak i psychicznie. Ogolnie moja przygoda z tramcem bardzo mnie rozczarowala. Czar prysl po kilku razach pozniej branie z przyzwyczajenia, tolerka urosla mi masakrycznie, a po ktorkim czasie brania mam hujowe objawy poodstawieniowe. HUJNIA
pozdro
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Mi butla wystarczy na długo, około miesiąca, może nawet dłużej.
WildMonkey pisze:elroang pisze: W miesiac tak sobie wyrobilem tolerancje ze butelka tramca 100ml na poltora tygodnia mi starczyla okolo 500mg rano po pracy z 300 i na sen 600mg, teraz jesteem 2 dzien bez tramca i jest mi strasznie hujowow fizycznie jak i psychicznie. Ogolnie moja przygoda z tramcem bardzo mnie rozczarowala. Czar prysl po kilku razach pozniej branie z przyzwyczajenia, tolerka urosla mi masakrycznie, a po ktorkim czasie brania mam hujowe objawy poodstawieniowe. HUJNIA
pozdro
zależy jak kto woli. jeśli schodzi się od razu na sucho to cierpi się bardziej ale krócej. Jeśli się redukuje dawki to ból odstawienia jest mniejszy ale cierpi się go dłużej. Co kto lubi.
,ale jak mówię, w moim przypadku najtrudniej jest nie zjeść tych głupich 200 albo 300mg w ostatnim dniu choć i tak zazwyczaj nie ma różnicy pomiędzy 1000 a 1200 mg :wall:
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Edit: spadam stad i nie wchodze juz.
Gargamel pisze: A macie tak, ze jak macie w huj obojetnie jakiego towaru i nawet za chwile wam sie skonczy to jebiecie na maksa do konca?
Gargamel pisze: Jakby chcial jebac ostro to i w 2 dni pojdzie.
Edit: spadam stad i nie wchodze juz.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.