Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
pozdro
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
elroang pisze: W miesiac tak sobie wyrobilem tolerancje ze butelka tramca 100ml na poltora tygodnia mi starczyla okolo 500mg rano po pracy z 300 i na sen 600mg, teraz jesteem 2 dzien bez tramca i jest mi strasznie hujowow fizycznie jak i psychicznie. Ogolnie moja przygoda z tramcem bardzo mnie rozczarowala. Czar prysl po kilku razach pozniej branie z przyzwyczajenia, tolerka urosla mi masakrycznie, a po ktorkim czasie brania mam hujowe objawy poodstawieniowe. HUJNIA
pozdro
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Mi butla wystarczy na długo, około miesiąca, może nawet dłużej.
WildMonkey pisze:elroang pisze: W miesiac tak sobie wyrobilem tolerancje ze butelka tramca 100ml na poltora tygodnia mi starczyla okolo 500mg rano po pracy z 300 i na sen 600mg, teraz jesteem 2 dzien bez tramca i jest mi strasznie hujowow fizycznie jak i psychicznie. Ogolnie moja przygoda z tramcem bardzo mnie rozczarowala. Czar prysl po kilku razach pozniej branie z przyzwyczajenia, tolerka urosla mi masakrycznie, a po ktorkim czasie brania mam hujowe objawy poodstawieniowe. HUJNIA
pozdro
zależy jak kto woli. jeśli schodzi się od razu na sucho to cierpi się bardziej ale krócej. Jeśli się redukuje dawki to ból odstawienia jest mniejszy ale cierpi się go dłużej. Co kto lubi.
,ale jak mówię, w moim przypadku najtrudniej jest nie zjeść tych głupich 200 albo 300mg w ostatnim dniu choć i tak zazwyczaj nie ma różnicy pomiędzy 1000 a 1200 mg :wall:
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Edit: spadam stad i nie wchodze juz.
Gargamel pisze: A macie tak, ze jak macie w huj obojetnie jakiego towaru i nawet za chwile wam sie skonczy to jebiecie na maksa do konca?
Gargamel pisze: Jakby chcial jebac ostro to i w 2 dni pojdzie.
Edit: spadam stad i nie wchodze juz.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.