...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 29 / 0
@Toker, powtórzę jeszcze raz, sport pomoże Ci w oczyszczeniu organizmu jak mało co. Musisz się przemóc po prostu i ruszyć dupsko z fotela ;]
Słyszałem też, że sok z aronii usuwa toksyny z organizmu.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 179 / 1 / 0
scenariusz zajec dla uczniow gimnazjow pisze:
Wisior, ile juz nie cpasz?
nie ciagnie cie?
myslisz sobie, ze nie zacpasz do konca zycia, czy wydaje ci sie, ze jedank kiedys zazucisz scierwo?
co prawda nie do mnie było pytanie, ale ja zrezygnowałem z alku i fajek
i teraz czysta abstynencja
i jak pomyślę że juz nigdy nie zapale i nie wypije nawet piwa
to sie zajebiscie cieszę!!! (powaznie!)
a jak przeczytam sullivana to pewnie tak bede myslał o ziole
ale w to juz mi sie nie chce wierzyc, ale fakty mówią same za siebie
a kawe rzuce silną wolą
na razie ograniczyłem do jednej dziennie i sie trzymam
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
scenariusz zajec dla uczniow gimnazjow pisze:
Wisior, ile juz nie cpasz?
nie ciagnie cie?
myslisz sobie, ze nie zacpasz do konca zycia, czy wydaje ci sie, ze jedank kiedys zazucisz scierwo?
ponad dwa lata
zadko i to nawet nie mozna nazwac ,,cisnieniem,,
niechce juz nigdy zacpac bo wiem ze na jednym razie by sie nieskonczylo i juz na drugi dzien bym kolowala stalego dilera i towar od niego.
jak bedzie sie okaze -poki co jest dobrze.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 200 / / 0
Są jeszcze plastry detoksykacyjne z jakimś tam japońskim minerałem - nakładasz sobie na noc na stopę i rano zdejmujesz całego zasyfionego. Są też specjalne urządzenia jonizujące, wkładasz stopy do wanienki, włączasz urządzenie i po kilku minutach woda robi się brązowa od toksyn (nie od brudu, chyba że nie myłeś tydzień stóp :))
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Dziś dwie-trzy rundki wokół boiska. Pierw puls 170 (!), potem zwolniło do 140 przy ciśnieniu tak kurewskim, że myślałem, że zaraz będę tryskał krwią z uszu. To chyba niedobrze. Słabo mi się zrobiło i takie wyrzucanie z rzeczywistości. Te jonizujące wanienki mi się wydają jakimś wkrętem na kasę i tyle. Zmotałem Denoxinal, ale wygląda na to, że to tylko układ pokarmowy oczyszcza. A i też trudno mi wierzyć w jego skuteczność.
Odstawienie kofeiny nie będzie problemem. Dopiero oczyszczenie organizmu będzie. Planuję chyba też wprowadzić "małą" suplementację Żeńszeniem, Ginkgo, Brahmi, Deprimem, Tyrozyną, Tryptofanem, Kudzu i Gotu Kolą. Nie licząc kwasów omega3 oraz fenyloalaniny w niewielkich ilościach.
Ciekawi mnie reakcja mojego organizmu. Hehe, zobaczymy jak będzie, złożę raport.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 2129 / 29 / 0
Toker pisze:
Dziś dwie-trzy rundki wokół boiska. Pierw puls 170 (!), potem zwolniło do 140 przy ciśnieniu tak kurewskim, że myślałem, że zaraz będę tryskał krwią z uszu. To chyba niedobrze.
Masz słabą kondycję, więc musisz zacząć od lekkich ćwiczeń i co ważne, przy bieganiu oddychaj nosem, nie ustami.
Zobaczysz, ze po kilku dniach biegania poczujesz się znacznie lepiej psychicznie i nie będziesz myślał o kofeinie i innych używkach a organizm oczyści się z części syfów. Oczywiście suplementację diety też warto wprowadzić.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 49 / 1 / 0
Musisz zacząć od marszobiegów, czyli szybki marsz - kawałek podbiegasz, szybki marsz - kawałek podbiegasz, i tak stopniowo stopniowo będziesz biegał coraz więcej. Też nie za dużo i nie zbyt intensywnie na początek, żeby się nie przetrenować i nie zniechęcić.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Toker pisze:
Te jonizujące wanienki mi się wydają jakimś wkrętem na kasę i tyle.
Owszem, jeżeli chcesz mieć własną, to koszt rzędu kilku stówek za najtańszą, gówno wartą. Ale co innego te profesjonalne, które znajdują się w salonach odnowy biologicznej. Byłem na czymś takim i powiem, że nie kryłem swego zdziwienia gdy po kilkunastu minutach woda wyglądała jak bagno. Koszt takiej przyjemności to 20/30zł więc praktycznie tyle samo co np. spirulina. Ja po takim zabiegu czułem się wyraźnie lepiej i nie było to z pewnością placebo. Warto wydać te pare dyszek raz w miesiącu jeżeli poważnie myślimy o odstawieniu dragów lub oczyszczeniu organizmu z syfów.
לאכול חומצה!
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
ty chcesz jeść tyle tabletek tylko dla tego ze kofeinę odstawiłeś?!
czy to aby nie przesada?? uzależnienie od kofeiny nie wydaje mi się aż takie straszne
ale jak zakładasz specjalny wątek, kupujesz leków za 200 zł to oznacza ze nieźle sobie nakręciłeś "ale jestem wjebany" a to sprawia ze najprostsza sprawa może stać się nie do przejścia ;)
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.