czajnikof pisze: Jakaś ustawka [H]? My się wybieramy ekipą. Planujemy zrobić jakiś transparent, jak w tamtym roku zresztą, tylko że historia lubi się powtarzać i nikomu się nie będzie chciało robić pewnie.
Chodź Mary Jane kocham całym sercem, to pierdole takie MMM w którym występują wieśniaki z Hemp gru.
NIE BĘDĘ.
piszemy się na to?? ;-)
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
(czajnikof bede w koszulce w ktorej ci wysłałam kiedys zdjecie, moja kol. ma taka samą ;p ) HIGHAGAIN !
And to see you now and help me on
You know they like to knock me down
But I don't stay down for very long
jolunia999 pisze: ja sie wybieram
(czajnikof bede w koszulce w ktorej ci wysłałam kiedys zdjecie, moja kol. ma taka samą ;p ) HIGHAGAIN !
zdjcie003n.jpg (298 KB)
I o co chodzi?
Generalnie średnio było.
Jesza spotkałem. I Jezusa Chytrusa.
a sam marsz w porządku, jako że dostałem jestem z uprzejmości kolejke szkła i dobrego nawet winiacza.
Czajnik miły człowiek.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.