4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
wydaje mi się, że chodzi o nakładanie się dawek. sam metkat jest tylko delikatnie halucynogenny, za to zejście już bardziej. porównałbym to do trzydniowej deprywacji snu. i jak wtedy walniesz kolejny metkat, a potem masz coś jakby dwa zejścia naraz, to może być jeszcze gorzej.

[Metkat, powidoki i halucynacje - jon]
szatan
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Ja juz wiem ze zjebałem reakcje. Kupiłem nadmanganian w proszku i dałem go o wiele za duzo (jakies 2g :o) bo nie zauważyłem, że paczka zawiera 5g a nie 500 mg no ale wiecie nieuwaga i jebnięcie się o 0 ) stąd reakcja zaszła expresowo no i sie zjebała.

"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenLov3r »
Czyli od teraz używasz KmNO4 x10 ta? Chciałeś mieć tak zawsze %-D.

'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 41 / 1 / 0
Macie paranoje / psychozy po metkacie??
mi chyba wrocilo psychoze pofetowa .. takie mam odczucie
Z duzo wiekszym natezeniem ze ktos chce mnie zabic
przeczytalem ze po metkacie czesto wystepuje paranoja ze ktos chce cie zatruc.... ja bylem pewny tego ze taki ziomek z ktorym tez czesto wale metkata dodaje mi jakas trutke do wody,octu,nadmanganianu zawsze wylewalem/wyrzucalem co mi podawal a potem nabieralem sobie wszystko sam po kryjomu, mialem tez 100%pewnosc ze inny typek chce mnie zatruc rtecią ktora niby dodawal do napojow/piwa itp a teraz oczom nie wierze ze to jedna z pczatkowych parnaoi po naduzywaniu metkata.. potem nastepuja psychozy
Naduzywanie metkata w wiekszosci przypadkow prowadzi do mysli przestepczych taikch naprawde hardcorowych np. gwalt , zabojstwo ( takiego czegos akurat nie mam naszczescie )
W niektorych przypadkach prowadzi do narastajacej w strasznym tempie agresji
Naduzywanie metkatu podobno odmurzdża czlowiek robi sie z dnia na dzien coraz bardziej tepy

Co o tym myslicie ??? doswiadcza ktos z was ktorys z tych rzeczy ?? u mnie psychoza pofetowa powrocila+ ta paranoja metkatowa ktora prowadzi do psychozy metkatowej lol

Jeden koles ktory tez cpa codziennie jest wlasnie kurewsko nerwowy , wszyscy urwali z nim kontakty bo koles zachowuje sie jak zdrowo pierdolniety

Ci co cpaja codziennie w duzych ilosciach niech sie wypowiedza na ten temat, czy doswiadczaja jakas z tych rzeczy

a opiate_warrior zyje jescze?? moze wpierdlu juz siedzi przez metkata
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2009 przez zlooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
taa codeine czasem nawet cos napisze w dziale depresanty
twoje schizy wcale nie dziwią, tym bardziej, ze miales ostrzejsze mitingi z panią A. no i skutkowały jazdami.
też przechodziłem psychozę poamfetaminową, pierwsze dwa razy z metkatem (pitym, bez benzo) były bardzo poprawne, ale zjazd był bardziej dokuczliwy niż opisują juzerzy bez fetowej przesłości na bańce. widzisz juz powiązanie?:P aaaa a jak pukałem metkat, zajadając klonami, było wykurwiście i bezlękowo after.
ciekierałt siekiera sera sera sera telmi kesera uuuuuuuu bamboleo benhaker
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
yo' r loosing your mind :cheesy:
Sun Was High (So Was I)
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Ja wale metkat nawet często i zauważyłem zmiane w zachowaniu ...szczerze mówiąc to nawet specjalnie zacząłem eksperymentować z tego typu substancji żeby zmienić coś w sobie.....być bardziej towarzyskim i mieć lepsza bajerkę na dupy (typowe mażenia pierwszorocznego studenta ...nowi ludzie ...nowe otoczenie )
Na początek jadłem akodin na psyche ale to powodowało u mnie lęki przed kontaktami z ludźmi i dziwne myślenie więc odpadło
Potem metkat ..po pierwszym razie nic się nie zmieniło po drugim też nic po trzecim i poczwarnym brałem w od stepach co tygodniowych i potem zacząłem zauważać dziwne zachowania i zmiany w osobowość
-na tępe lub męczące pytania (młodszego rodzeństwa szczególnie)reaguje bardzo agresywnie po prostu denerwuje mnie to w juha
-stałem się bardziej spontanicznym i ruchliwym
-pewność i ocena samego siebie się poprawiła
-Zrobiłem się bardzo stanowczy ,i nie zastanawiam się już długo jak jakaś pizda
-Jak by to ująć ....moje zachowanie wyraża więcej emocji i nie przewidywalnych zachować
-Mało się stresuję ....szczególnie to zauważyłem jak zagadałem do zajebistej dupy ,a kiedyś miałem stresa jak gadałem z bardzo ładnymi
-Humor mi się wyostrzył i mam ochotę cały czas robić żarty
-Przy wyobrażaniu sobie róznych rzeczy obrazy widzę jasno i wyraźnie z najmniejszymi szczegółami
Jak wcześniej kolega opisał są myśli przestępcze ale nie takie hardcorowe ,jeśli chodzi o naukę i zapamiętywanie to bez zmian
Opisałem to tak miej więcej swoimi słowami ,ogólnie to jest na plus ..tylko tolerka rośnie ale i tak będę dla utrzymania kuracji pił 3 razy w miechu kota ...tylko droga trochę ta kuracja
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Heh, qiuru18, opisałeś dokładnie te same zmiany co zaszły w moim zachowaniu, ale u mnie to nie jest wynik kota, bo kurację metkatynową stosuję rzadko (ale naszła mnie teraz ochota;), więc niekoniecznie to może być wpływ tego. No ale nawet jeśli to jest wpływ metkata to na dłuższą metę nie jest to zbyt dobre;).
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Chuja prawda, dojrzewata panowie ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Hmm, no cóż, ja okres dojrzewania już mam jakiś czas temu za sobą.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.