Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Omega »
Wczoraj nie poszedlem ze znajomymi do baru bo niechcący połknąłem 225mg DXM, 300 mg kodeiny i 2,5 ml gbl.
Ups!
  • 682 / 7 / 0
woodstock, off festival - na obudwu imprezach bylem kilka godzin, rano budzilem sie na dworcach w kostrzyniu i myslowicach w tak zjebanym humorze i stanie ze chcialem jak najszybciej znalezc sie w domu

kilka koncertow na ktore czekalem z nicierpliwoscia, konczylo sie albo rzyganiem, albo w najlepszym wypadku olanie artysty i pierdoleniem z jakimis debilami ktorych dopiero poznalem a ktorzy wydaja sie byc wszyscy tacy ciekawi - dobrze ze to tylko zludzenie...

takie akcje po alko i pierdolonych mieszankach ziolowych, alkohol odstawiam juz na zawsze - jedynie piwko przed snem czasami, jak mnie znajomi beda prosic na wielkie chlanie to powiem ze nie pije alkoholu - strasznie prymitywna to substancja

z mieszanek nie zrezygnuje choc zawsze chujowo czuje sie po nich psychicznie jednak radosci ze sluchania filmow i muzyki pod ich wplywem nic nie zastapi :heart:
Sun Was High (So Was I)
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Niczego nie zawaliłam przez ćpanie. Za to przez niećpanie - owszem, zdarzyło się.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 755 / 19 / 0
bez kitu, te zjebane spotkania towarzyskie, nieudane randki, spierdolone komunie i nudne seanse - ile rzeczy na tym swiecie mogloby sie potoczyc zajebiscie dobrze, gdyby tylko anrkotyki byly zawsze wtedy kedy trzeba :<

na szczescie nie pameitam wiekszosci tych rzeczy ktore zjebalem przez przejaranie :-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
hehe wręcz odwrotnie xD poprawilem kartkówke z 1 na 2 będąc zajebanym i ucząc sie przez jakies 5 min tego co bedzie na kartkówce... xD
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 1169 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Nie wiem czy to przez cpanie ale zostawiła mnie dziewczyna po 1,5 roku bo jej się z dnia na dzień odkochało.

Pozytywnym aspektem jest to że mogę sobie pociukać bez moralniaków :D
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Pewnie doszła do wniosku, że prowadzanie się ze starcem na mieście nie robi jej dobrego fejmu.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 4 / 0
seb123 pisze:
hehe wręcz odwrotnie xD poprawilem kartkówke z 1 na 2 będąc zajebanym i ucząc sie przez jakies 5 min tego co bedzie na kartkówce... xD
a to akurat stara dobra regula, duzo moich znajomych na poprawki chodzilo bedac zajebanym i wszyscy zdawali :P
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
golden afternoon pisze:
seb123 pisze:
a to akurat stara dobra regula, duzo moich znajomych na poprawki chodzilo bedac zajebanym i wszyscy zdawali ]

Jak dla mnie to nie jest zadna regula, ja wlasnie zawalilam poprawke przez to ze bylam w ciagu.
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 430 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yaishi »
^ Moze i nie regula, ale ja na wszelkich zjazdach zawsze zdobywalam lepsze oceny niz zazwyczaj.
Wracajac do tematu- brak zaufania starych, strata bliskiego kumpla, chlopaka... No i kolezanki boja sie mnie zapraszac na wszelakie imprezy czy tez zwykle, zbiorowe noclegi, bo nigdy nie wiadomo kiedy Edward Munch stanie obok mnie na molo i razem nie bedziemy sie zachwycac czerwonym zachodem slonca, heh :)
nie bierz moich postów zbyt serio, proszę <3
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...