Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ja jak bralem tramala to tak mnie to irytowalo, ze sie wylac nie moge, a siedzac przez 30 min bez efektu na kiblu to normalnie szalu dostawalem. Sama swiadomosc tego, ze ma sie pelny pecherz i za h** nie mozna sie wylac psula mi radosc z "jazdy" - tak ja mowi Czeslaw.
Problemy z laniem koncza sie kiedy jestes w ciagu, mozna napierdalac i po gramie i zero problemow, bynajmniej ja tak mialem. Zreszta i tak mnie to juz nie dotyczy na szczescie :)
PS. Zastanowilo mnie tylko jedno ostatnio, a mianowicie jakie moga byc konsekwencje zdrowotne trzymania moczu przez dluugi czas?
looki pisze:
PS. Zastanowilo mnie tylko jedno ostatnio, a mianowicie jakie moga byc konsekwencje zdrowotne trzymania moczu przez dluugi czas?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Robisz się zolty i w pewnym momencie pecherz peka z wielkim hukiem ,a twoje fragmenty beda zdrapywac z sufitu
uryna se'l'afe pyzdy
Xiezniczka pisze:W takim razie spróbujcie wykonać kilka szybkich półprzysiadów, żeby wytrząść mocz na sam koniuszek kutasa. Grawitacja zrobi resztę.xxxzzzxxx pisze: Na siedząco kutas jest niżej niż wyżej, dlatego jest łatwiej.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ciekawe jaka by była reakcja sprzedawcy w aptece jakbyś zapytał aptece ci czy ci nie wsadza bo sam nie umiesz :-)
A na sikanie - poza wymienionymi specyfikami - nie można zaniedbywać czynów nieczystych (grzesznych) - po nich sika się 2x lepiej ;-)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.