Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 130 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Strasznie wkurwia siedmiogodzinne trzymanie moczu, psuje pół fazy, mi przynajmniej.
  • 41 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: looki »
dobrze mowisz Czeslawie :)
Ja jak bralem tramala to tak mnie to irytowalo, ze sie wylac nie moge, a siedzac przez 30 min bez efektu na kiblu to normalnie szalu dostawalem. Sama swiadomosc tego, ze ma sie pelny pecherz i za h** nie mozna sie wylac psula mi radosc z "jazdy" - tak ja mowi Czeslaw.
Problemy z laniem koncza sie kiedy jestes w ciagu, mozna napierdalac i po gramie i zero problemow, bynajmniej ja tak mialem. Zreszta i tak mnie to juz nie dotyczy na szczescie :)

PS. Zastanowilo mnie tylko jedno ostatnio, a mianowicie jakie moga byc konsekwencje zdrowotne trzymania moczu przez dluugi czas?
Uwaga! Użytkownik looki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: senny_80 »
Robisz się zolty i w pewnym momencie pecherz peka z wielkim hukiem ,a twoje fragmenty beda zdrapywac z sufitu.
Uwaga! Użytkownik senny_80 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 69 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
looki pisze:

PS. Zastanowilo mnie tylko jedno ostatnio, a mianowicie jakie moga byc konsekwencje zdrowotne trzymania moczu przez dluugi czas?
mocznica, ale musiałbyś nie sikać z 2 dni, co raczej jest niemożliwe. ewentualnie zapalenie pęcherza (polecam Furagin 3x3tabl. przez pierwsze dwa dni, potem przez tydzien 4x2tabl. )
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 41 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: looki »
Robisz się zolty i w pewnym momencie pecherz peka z wielkim hukiem ,a twoje fragmenty beda zdrapywac z sufitu
uff... to cale szczescie, balem sie, ze cos powaznego
Uwaga! Użytkownik looki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
witam.korzystajcie jednak z tego rozumu. skoro coś powoduje problemy, to szukamy czegoś, co te izagwozdki rozwiązuje, bądź etykiety.

uryna se'l'afe pyzdy

Na siedząco kutas jest niżej niż wyżej, dlatego jest łatwiej.
W takim razie spróbujcie wykonać kilka szybkich półprzysiadów, żeby wytrząść mocz na sam koniuszek kutasa. Grawitacja zrobi resztę.
Przewody diodowe.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 425 / 21 / 0
No-spa na sikanie jest git.Mam jeszcze scopolan, sprawdzi się?I co na kupke?W sumie blokowanie wydalania odbywa się tu chyba na zasadzie skurczu, więc mój tok myślenia idzie w odpowiednim kierunku ajj?
  • 347 / 6 / 0
Czyli No-Spa też powinna analnie pomóc? W sumie jestem ciekaw jakichś dobrych sposobów, bo o ile z sikaniem daję sobie jakoś radę, to na wysranie się ostatnimi czasy mam blokadę nawet i na 2-4 dni.
  • 981 / 7 / 0
http://www.evaqu.pl/index2.html

ciekawe jaka by była reakcja sprzedawcy w aptece jakbyś zapytał aptece ci czy ci nie wsadza bo sam nie umiesz :-)
  • 1611 / 35 / 0
Mi na kupkę pomaga Herbatka Trawienie - zajebista jest :cheesy:
A na sikanie - poza wymienionymi specyfikami - nie można zaniedbywać czynów nieczystych (grzesznych) - po nich sika się 2x lepiej ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.