Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ja jak bralem tramala to tak mnie to irytowalo, ze sie wylac nie moge, a siedzac przez 30 min bez efektu na kiblu to normalnie szalu dostawalem. Sama swiadomosc tego, ze ma sie pelny pecherz i za h** nie mozna sie wylac psula mi radosc z "jazdy" - tak ja mowi Czeslaw.
Problemy z laniem koncza sie kiedy jestes w ciagu, mozna napierdalac i po gramie i zero problemow, bynajmniej ja tak mialem. Zreszta i tak mnie to juz nie dotyczy na szczescie :)
PS. Zastanowilo mnie tylko jedno ostatnio, a mianowicie jakie moga byc konsekwencje zdrowotne trzymania moczu przez dluugi czas?
looki pisze:
PS. Zastanowilo mnie tylko jedno ostatnio, a mianowicie jakie moga byc konsekwencje zdrowotne trzymania moczu przez dluugi czas?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Robisz się zolty i w pewnym momencie pecherz peka z wielkim hukiem ,a twoje fragmenty beda zdrapywac z sufitu
uryna se'l'afe pyzdy
Xiezniczka pisze:W takim razie spróbujcie wykonać kilka szybkich półprzysiadów, żeby wytrząść mocz na sam koniuszek kutasa. Grawitacja zrobi resztę.xxxzzzxxx pisze: Na siedząco kutas jest niżej niż wyżej, dlatego jest łatwiej.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ciekawe jaka by była reakcja sprzedawcy w aptece jakbyś zapytał aptece ci czy ci nie wsadza bo sam nie umiesz :-)
A na sikanie - poza wymienionymi specyfikami - nie można zaniedbywać czynów nieczystych (grzesznych) - po nich sika się 2x lepiej ;-)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.