Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
22 najlepszy :D
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
heh :D wchodząc w temat byłem pewien ze bedzie cos o dziwnych fazach ale na trzeźwo... nie przejmuj sie tym:D to jest elementa bani;D ale powiem ci ze fajne masz jazdy:D
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
[quote="NiezdrowyAntoś"]
ja mam schize ze mam malego chuja ]

wiekszość tak ma xD no oprocz 3 godzinnej czarnej rozrywki xD
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
jesz pisze:
czajniko bez urazy ale odnosze wrazenie ze masz problemy z drugami (nie znam cie, nie oceniam) ale to co piszesz cos takiego sugeruje. kto nie robi przerwy ma chujowe wkrety.
przerwa?
rysiekzklanu pisze:

ee tam pierdolisz.

czajnik, chyba nie masz tego caly czas, a dopiero kiedy trzezwosc cie dopadnie i trzyma w sidlach przez dluzszy czas, ja?
Trzeźwość? Utrzymałem ją aż 15 godzin, w tym 8 h snu. Więc to chyba jesz jest bliżej prawdy. Od początku kariery najdłuższa trwała 1 miesiąc. W sumie to nie pamiętam kiedy byłem trzeźwy, zlewa się trochę. Wiadomo że bywają 2-3 dni czasami, inaczej bym nie wydolił. A co do częstotliwości wkręt na trzeźwo- zależy od dnia. Czasami ich w ogóle nie ma, czasami jedna goni drugą. Ale zauważyłem że potrafię te myśli odrzucić. To jest duży plus
I don't do drugs. I am drugs.
  • 81 / 4 / 0
drag pisze:
Może to nie schiza?

15cm wystarczy ci, ważne, by był gruby i twardy. No, ale lepiej jest mieć około 18 ;)
niestety niektorym mesi wystarczyc duuuzo mniej. wiesz cos o tym, hiehiehiehiehiehiehiehiehiehiehiehihe
Ostatnio zmieniony 14 września 2008 przez nienienormalny, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
Ja mam dużą pałę. Ale fotek nie wyślę, bo to śmieszne by było.

astaroth i muerto widziały :heart:
Największy przegryw na forum
  • 81 / 4 / 0
pół forum widziało
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
heh wkreta gdy jechalem po kwasie i pixach samochodem i zobaczyłem w obiektywie fotoradaru zieloną diodę LED wycelowaną prosto we mnie - "a co jak ta kamera służy do badania wielkości źrenic kierowców i namierzają ćpunów?" - oczywiście nie była to długa wkręta tylko sekundowa kwaśna absurdalna myśl :D
  • 8 / 1 / 0
nienienormalny pisze:
pół forum widziało
a drugie pol nawet nie zauwazylo
Uwaga! Użytkownik rozradowanyradomir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
:-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
Zablokowany
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.