Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 27 / 0
Fruktoza + końska dawka wit. C dożylnie.....

Tak robił stary mojej koleżanki jak telefon zadzwonił w samym środku butelki koniaku, że pora operować. No to jak trzeba, to trzeba. Wsiadał w autko i heja.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Też kiedyś mi się obiło o uszy o jakiejś witamince w dupe. Domięśniowo.
I'm broken.
  • 453 / 41 / 0
Albo bezpośrednio zamiast picia spiryt na wacik i w dupę... hehe.. Dobra metoda.. Nie ma blokowania alko ale nie wykryje na oddech alkomatem.. :D
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.MojoRisin »
Wykryje miśku ;]
  • 453 / 41 / 0
Wykryje.. Ale we krwi. A jak jedziesz furą i biorą na oddech to nie.. I nie zaprzeczysz:P
Na oddech wykrywa tylko jak wypijesz, bo alko odkłada się w żołądku, a główna część się wchłania dlatego zawsze masz inny wynik przy krwi a inny przy oddechu...
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Omega »
B12 ale są smaczniejsze metody pozyskiwania;]
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
kiedyś miałem troche osłabioną watrobe a planowałem ostre chlanie dlatego dowaliłem 300mg sylimaryny przed impreza. Zawodnicy popadali a ja czułem się niewyspany, innym razem to sie powtórzyło. Spróbujcie paczka sylimarolu 70 mg nie jest doga.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Omega pisze:
B12 ale są smaczniejsze metody pozyskiwania;]
No właśnie.
To ta witaminka, która także dobrze wpływa na skórę?
I'm broken.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
b12 i.m. podobno poporawia wytrzymalosc...

...ale czy w piciu??
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1259 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: wintermute »
podstawowa metoda blokowania alkoholu polega na jego związaniu w strukturze niewchłanialnej [spozycie odpowiednich zwiazkow przed i w czasie spozywania alkoholu]
metody są dwie:

- owoce cytrusowe, soki z tychze, roztwor czystego, spozywczego kw.cytrynowego [kwas cytrynowy+etanol= cytrynian etylu]
- przetwory marynowane, ryby w occie, roztwor czystego, spozywczego octu [kwas octowy+etanol= octan etylu]

obie formy sa niewchlanialne, stosujac odpowiednio wysokie dawki, zwlaszcza kw. cytrynowego mozemy ograniczyc biodostepnosc etanolu o 80-90%
Ostatnio zmieniony 17 września 2008 przez wintermute, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.