Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
a mnie tam boli dekiel zawsze po trampku(dawki spore dzis np.600mg)ale pomaga doskonale ketonal %-D (żeby nie napisać tramal)ogólnie to zaówarzyłem ze głowa boli raczej po retardach,raz piłem tramal z ampułek do iniekcji niedawno całkiem(termin ważnosci listopad2006 %-D )było tego250mg a porobiło mnie okrutnie-sporo mocniej niż np.400mg retardów-a głowa nie bolała wcale mocniej niż zawsze
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Dziwne, ja po tramalu nigdy nie miałem nic takiego co można by nazwać zjazdem.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Ja na drugi dzień po 200mg(zadziałało mocno) miałem bardzo zjebane samopoczucie =>zjazd
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
w moim przypadku zjazd to za duzo powiedziane-czasem troche łepek boli-ale lajtowo-i z moich obserwacjii wynika ze raczej tak mam po retardach.za to po trampku (poza1razem)nigdy nie rzygałem a dawki pizgałem spore %-D i swedzi tez mnie mało-raz sobie strupa wydrapałem na nosie ale to szczegół %-D -a jak cos swedzi to własnie nos %-D
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wasted »
ja tam zjazdów rzygania itp nie miałem po ale nie jadłem jeszcze przeterminowanych ;p to ze szczać sie nie da to standard ,3 dni temu [około 19 godz ] wszamałem 0.8g tramka ( nie szamałem go od miesiąca ponad ) i mnie ładnie porobił oddychanie mi trochę przyblokował ,nie bardzo mogłem głośno mówić ,ale to nic bo to normalne szczać/srać sie nie dało ale to standard przytłumione odczucia (przyłożenie lodu do klatki piersiowej słabo odczuwalne ,dało sie bardziej kontrolować,obniżone tętno,wypiłem 3 kawy (żeby podnieść ciśnienie) dość mocne+ witaminy ) innych efektów rano [6 ta rano ]

Ps ; zyganie jest pewnie z tego powodu co przy kodzie (nie powinno sie zarzucać na pusty żołądek bo koda działa drażniąco na ściankę żołądka z tego co wiem) przed zjedzeniem tramka to lepiej zjeść jakiś podkład ;p i wypić trochę jakiegoś płynu 0.5 l ( wody np ) ? coś w ten kant . jeśli sie mylę to nic sie nie stało chyba , to mój pierwszy post ;d
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
woda nie ochroni żołądka przed drażniącym działaniem tramadolu. Lepiej zjeść coś porządnego, zawierającego tłuszcz, by oszczędzić żołądkowi cierpienia. Tym bardziej że w ulotce napisane jest, że preparat można przyjmować niezależnie od posiłkó i popijać niewielką ilością wody z czego wnioskuję że pełny żołądek w nieznacznym stopniu lub wcale nie wpływa na wchłanianie leku. Oczywiście w tym przypadku wchłonie się wolniej, ale to chyba nie jest powód by katować pusty żołądek trucizną dla szybszego efektu, no i tyle.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nie pozostaje nic tylko sie zgodzic :)
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 678 / 2 / 0
Ja dzisiaj wziąłem z rana na pusty żołądek i rzeczywiście, nie ma to najprzyjemniejszego działania.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Na pusty żołądek - z pewnością nieprzyjemnie.
W ogóle, część ludzi ma nieprzyjemne ładowanie związane z mdłościami.
I'm broken.
  • 678 / 2 / 0
Mdłosci nie miałem, raczej takie kłócie w brzuchu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.