Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
a mnie tam boli dekiel zawsze po trampku(dawki spore dzis np.600mg)ale pomaga doskonale ketonal %-D (żeby nie napisać tramal)ogólnie to zaówarzyłem ze głowa boli raczej po retardach,raz piłem tramal z ampułek do iniekcji niedawno całkiem(termin ważnosci listopad2006 %-D )było tego250mg a porobiło mnie okrutnie-sporo mocniej niż np.400mg retardów-a głowa nie bolała wcale mocniej niż zawsze
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Dziwne, ja po tramalu nigdy nie miałem nic takiego co można by nazwać zjazdem.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Ja na drugi dzień po 200mg(zadziałało mocno) miałem bardzo zjebane samopoczucie =>zjazd
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
w moim przypadku zjazd to za duzo powiedziane-czasem troche łepek boli-ale lajtowo-i z moich obserwacjii wynika ze raczej tak mam po retardach.za to po trampku (poza1razem)nigdy nie rzygałem a dawki pizgałem spore %-D i swedzi tez mnie mało-raz sobie strupa wydrapałem na nosie ale to szczegół %-D -a jak cos swedzi to własnie nos %-D
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wasted »
ja tam zjazdów rzygania itp nie miałem po ale nie jadłem jeszcze przeterminowanych ;p to ze szczać sie nie da to standard ,3 dni temu [około 19 godz ] wszamałem 0.8g tramka ( nie szamałem go od miesiąca ponad ) i mnie ładnie porobił oddychanie mi trochę przyblokował ,nie bardzo mogłem głośno mówić ,ale to nic bo to normalne szczać/srać sie nie dało ale to standard przytłumione odczucia (przyłożenie lodu do klatki piersiowej słabo odczuwalne ,dało sie bardziej kontrolować,obniżone tętno,wypiłem 3 kawy (żeby podnieść ciśnienie) dość mocne+ witaminy ) innych efektów rano [6 ta rano ]

Ps ; zyganie jest pewnie z tego powodu co przy kodzie (nie powinno sie zarzucać na pusty żołądek bo koda działa drażniąco na ściankę żołądka z tego co wiem) przed zjedzeniem tramka to lepiej zjeść jakiś podkład ;p i wypić trochę jakiegoś płynu 0.5 l ( wody np ) ? coś w ten kant . jeśli sie mylę to nic sie nie stało chyba , to mój pierwszy post ;d
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
woda nie ochroni żołądka przed drażniącym działaniem tramadolu. Lepiej zjeść coś porządnego, zawierającego tłuszcz, by oszczędzić żołądkowi cierpienia. Tym bardziej że w ulotce napisane jest, że preparat można przyjmować niezależnie od posiłkó i popijać niewielką ilością wody z czego wnioskuję że pełny żołądek w nieznacznym stopniu lub wcale nie wpływa na wchłanianie leku. Oczywiście w tym przypadku wchłonie się wolniej, ale to chyba nie jest powód by katować pusty żołądek trucizną dla szybszego efektu, no i tyle.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nie pozostaje nic tylko sie zgodzic :)
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 678 / 2 / 0
Ja dzisiaj wziąłem z rana na pusty żołądek i rzeczywiście, nie ma to najprzyjemniejszego działania.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Na pusty żołądek - z pewnością nieprzyjemnie.
W ogóle, część ludzi ma nieprzyjemne ładowanie związane z mdłościami.
I'm broken.
  • 678 / 2 / 0
Mdłosci nie miałem, raczej takie kłócie w brzuchu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.