...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
powiedziec NIE i uzasadnić swoją wypowiedz...
Sory dilcu drogi ale mam dziś okres (opcja dla kobiet)

Sory ziom ale ide wlasnie na siłke i wbijam omadren i rumuński winstrol i nie moge mieszac tego z dragami
(wersja dla facetow)

"Irasiad jest dziś wyraźnie poddenerwowany"
(wersja dla pana Kaczyńskiego)

i paczka akodinu (albo lepiej worek salvi) dla tego kto sie skapnie skąd powyzszy cytat
.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
"Nie, bo kurwa nie" mimo nieładnej formy działa mimo wszystko lepiej niż tłumaczenie się.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
lucyper2 pisze:
"Nie, bo kurwa nie" mimo nieładnej formy działa mimo wszystko lepiej niż tłumaczenie się.
ja dokladnie takich slow uzylam dzis wzgledem siebie.-w szafie znalazlam torebke ze sreberkiem...a co w srodku? pani H.< 8-( ..pierwszy odruch..to reakcja ciala -dreszcze :rolleyes: ...skurcz zoladka...i wzroslo cisnienie <_< .i takie glupie zadawanie sobie pytan-,, czemu by tak nie zacpac choc ten jeden raz?,,,-,,moze jednak?,,
szybka rozkmina..i padla podobna odpowiedz ala,,lucyfer2,,
podzialalo :-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gwatemel »
wy to jesteście pipki- jak ktoś się mnie pyta czy ide zajarac MJ(a mam przerwę w jaraniu) to mówie, że nie mam ochoty czy mam przerwę. Nie pitole głupot, że chce być mądry czy coś. Bo mówiąc właśnie takie teksty typu "nie, bo lubię spać" czy "nie, bo coś tam" to na debili wychodzice :/ pomyślcie chwilę :/
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Mówię im, że jak mi dadzą narkotyki to ich zgłoszę na Policję, że chceli udzielić środków odurzających.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Z tego co rozumiem, to chodzi o to, żeby powiedzieć "Nie, bo nie" - i to jest właśnie jebana asertywność.

A nie kurwa wymyślanie miliona powodów z dupy, jakieś takie kręcenie czy ki chuj. Mówi sie ine, albo nie mam ochoty, wiadomo nic na siłe. A nie "nie, bo mój kot ma aids i musze się nim opiekowac", czy inne kosmiczne usprawiedliwienia. Ludzie, trochę szacunku do siebie i swojego rozmówcy.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
"nie bo nie"/"nie chcę"/"nie mam ochoty", a jak znajomi nalegają, to zmień znajomych - nie dlatego, że namawiają na narkotyki, ale dlatego, że ciebie i twoich wyborów nie szanują
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
mozna powiedziec nie bo jestem straitg edgem
albo nie stary teraz silka i kuracja nol kurwa lej
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
nie ćpan fety bo jest dla frajerów, i nie wdupiam dropsów bo są dla frajerów.
Tak mówie ludziom, którzy ćpają ten syf i za chuja nie biorą tego do Siebie.
Sex telefon
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
mozna powiedziec nie -jestem sportowcem mam kuracje
mozna jestem strajdejdzem xxx
mozna po prost dzis nie mam ochoty
albo jestem w monarze spierdalaj z tym zlem to zniszlo mi zycie to one sa winne (nie ja bo sie wjebalem)
moza powiedziec ziola nie pale bo nie lubie gastro
mozna powiedziec ze leczysz sie psychicznie i spoko mozesz zjesc ale moze ci odpierdolic i wszystkich pozabijasz
mozna powiedziec daj zjem pozniej bo np za godz mam testy.,..
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.