powiedziec NIE i uzasadnić swoją wypowiedz...
Sory ziom ale ide wlasnie na siłke i wbijam omadren i rumuński winstrol i nie moge mieszac tego z dragami
(wersja dla facetow)
"Irasiad jest dziś wyraźnie poddenerwowany"
(wersja dla pana Kaczyńskiego)
i paczka akodinu (albo lepiej worek salvi) dla tego kto sie skapnie skąd powyzszy cytat
lucyper2 pisze: "Nie, bo kurwa nie" mimo nieładnej formy działa mimo wszystko lepiej niż tłumaczenie się.
szybka rozkmina..i padla podobna odpowiedz ala,,lucyfer2,,
podzialalo :-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A nie kurwa wymyślanie miliona powodów z dupy, jakieś takie kręcenie czy ki chuj. Mówi sie ine, albo nie mam ochoty, wiadomo nic na siłe. A nie "nie, bo mój kot ma aids i musze się nim opiekowac", czy inne kosmiczne usprawiedliwienia. Ludzie, trochę szacunku do siebie i swojego rozmówcy.
Hurra, diese Welt geht unter
albo nie stary teraz silka i kuracja nol kurwa lej
Tak mówie ludziom, którzy ćpają ten syf i za chuja nie biorą tego do Siebie.
mozna jestem strajdejdzem xxx
mozna po prost dzis nie mam ochoty
albo jestem w monarze spierdalaj z tym zlem to zniszlo mi zycie to one sa winne (nie ja bo sie wjebalem)
moza powiedziec ziola nie pale bo nie lubie gastro
mozna powiedziec ze leczysz sie psychicznie i spoko mozesz zjesc ale moze ci odpierdolic i wszystkich pozabijasz
mozna powiedziec daj zjem pozniej bo np za godz mam testy.,..
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.