:-D
ostro, kilogramy jarania poszly w atmosfere, nie ma lekko, pozdrowienia dla wszystkich i typa kto zaczal krzyczec"twoja stara to twoj stary" w strone ONR. Fajna zapalniczka hehe
ja szedlem z jakas zaloga z flagami od tych d'n'b cos tam nawijali kim sa i maja foruma, ale nie wiem co tam, jak tam, trasa manifestu zostala ozdobionmi tagami jakiegos malolata pisal swoje tagi lub THC(L) jechal ostro hehehehe
przejabane mialo malzenstwo co bralo slub w tym kosciele na placu 3krzyzy, zapamietaja to na zawsze :-D
z ciekawych akcji: plac trzech krzyzy, wesle pytania babci ok. 65lat za czym ten marsz? za marihuana! Naprawdę?!?!?!
Nie było tragedii, ale nie będzie o takim ruchu glośno dopoki nie będzie show. bez różnicy w jakim stylu. A medią kłamią z tymi jajkami. Miotacz z bejzbolowy nie dałby rady na takiej odleglości heheh
przejabane mialo malzenstwo co bralo slub w tym kosciele na placu 3krzyzy, zapamietaja to na zawsze ]
Fajne miny mieli weselnicy, jak wszyscy zaczęli krzyczeć "niech zajara młoda para" czy jakoś tak :-p
Z zajebistych momentów, to widziałem jeszcze babcie, na oko 60-70 lat, która szła z namalowanym listkiem na poliku i wrzeszczała na cały głos "ZALEGALIZOWAĆ"!!!
A i nie wiecie przypadkiem, co to za reporterzy byli, co nagrywali jakiegoś ćpuna na początku z mojego miasta, a potem łazili po całej paradzie? Na plakietkach press mieli napisane. Będzie to gdzieś na youtube?
friku rządzisz!!!!!!! :D co on robil :D
/edit
malitakatana pisze: kilkaset? chyba więcej,... ile na wasze oko mogło być??
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.