Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Trafiłem kilku przejaranych skurwieli kamieniami. Ktoś ma guza?
Uwaga! Użytkownik beпzodxm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
"biala sila sie skurwila"

:-D

ostro, kilogramy jarania poszly w atmosfere, nie ma lekko, pozdrowienia dla wszystkich i typa kto zaczal krzyczec"twoja stara to twoj stary" w strone ONR. Fajna zapalniczka hehe

ja szedlem z jakas zaloga z flagami od tych d'n'b cos tam nawijali kim sa i maja foruma, ale nie wiem co tam, jak tam, trasa manifestu zostala ozdobionmi tagami jakiegos malolata pisal swoje tagi lub THC(L) jechal ostro hehehehe
przejabane mialo malzenstwo co bralo slub w tym kosciele na placu 3krzyzy, zapamietaja to na zawsze :-D

z ciekawych akcji: plac trzech krzyzy, wesle pytania babci ok. 65lat za czym ten marsz? za marihuana! Naprawdę?!?!?! %-D
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 849 / 45 / 0
A ja byłem w pracy akurat.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
RP nie zmywak, hehe. Niestety...
  • 849 / 45 / 0
Poza tym to wszystko ssie. To nie manifa tylko piknik o minimalnej sile przekazu. Przeciętnego Warszawiaka nie trzeba przekonywać, bo mu to i tak wisi, chyba że palacz albo nawiedzony. Do ludzi z prowincji przesłanie i tak nie dotrze. Trzeba było iść na golasa.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Potencjał jest tylko brakuje przywódcy stada. Wolne konopie zrobili tegoroczną edycję trochę na odpierdol i bez pomysłu... nie rozpatrzyli ewentualnych opcji z ONR lub opcją przestoju pod sejmem.

Nie było tragedii, ale nie będzie o takim ruchu glośno dopoki nie będzie show. bez różnicy w jakim stylu. A medią kłamią z tymi jajkami. Miotacz z bejzbolowy nie dałby rady na takiej odleglości heheh
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 77 / 1 / 0
[quote="yam'teoretyk"]
przejabane mialo malzenstwo co bralo slub w tym kosciele na placu 3krzyzy, zapamietaja to na zawsze ]

Fajne miny mieli weselnicy, jak wszyscy zaczęli krzyczeć "niech zajara młoda para" czy jakoś tak :-p

Z zajebistych momentów, to widziałem jeszcze babcie, na oko 60-70 lat, która szła z namalowanym listkiem na poliku i wrzeszczała na cały głos "ZALEGALIZOWAĆ"!!!

A i nie wiecie przypadkiem, co to za reporterzy byli, co nagrywali jakiegoś ćpuna na początku z mojego miasta, a potem łazili po całej paradzie? Na plakietkach press mieli napisane. Będzie to gdzieś na youtube?
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
bylem z czajnikiem, frikiem , szalona i kilkoma innymi, ale ich zguubilem niestety pod koniec, przy graniu na bębnach i rozdawaniu nasionek. ale sie skopcilem. dzięki za bucha:) pozdro i sorry ze zamulałem trochę :P [po listku estazolamu eh.

friku rządzisz!!!!!!! :D co on robil :D

/edit
malitakatana pisze:
kilkaset? chyba więcej,... ile na wasze oko mogło być??
oj z 1500 mi sie wdaje. jak ktos byl ekipa to ciagle sie gubili i szukali][prosze korzystac z opcji Zmień][/color]
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008 przez nicze, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
widzialem w tvn24, mała wzmianka a potem komentarz dziennikarza "dobrze , może przejdzmy do czegoś przyjemniejszego..."
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 3523 / 54 / 0
widziałem was wczoraj w telewizji. Muszę powiedzieć, że wyglądacie gorzej niż na zdjęciach. Strach się bać takiej ekipy narkomanów. I powiedzieli, że było Was tylko kilkuset.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.