Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 911 / 206 / 1
Nieprzeczytany post autor: dajmon »
Politoksykomania.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1047 / 22 / 0
wydaje mi się, że w nic konkretnego wjebana nie jestem, bo ćpam prawie wszystko i w nic konkretnego sie jeszcze nie wjebałam. A fajek nie pale. Nie obejdę sie bez słodkości i jedzenia :) A bez reszty pewnie mogłabym żyć, ale skoro jeszcze daje rade to ćpam. W sumie ostatnio postanowiliśmy z chłopakiem zrobić przerwę od spida, zastanawiając sie czy wytrzymamy miesiąc no i w sumie wczoraj już sie nafukaliśmy, no ale po co sobie odmawiać.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1213 / 18 / 0
Od kody oczywiście, ale teraz rzadko przekraczam 450mg jednorazowo.
I jeszcze chyba od kebaba, jem go conajmniej raz dziennie, ale przeciętnie 2 razy. Czasem zdarzają się i 4 w ciągu dnia. Jak sobie nie zaaplikuje kebaba to mam skręta gorszego niż po helu ;]
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Jestes uzalezniona od spida :'(
wez ze mnie przyklad spida 2 lata nie cpam ;p
od tamtej pory potrafilem odmowic wiele razy:>
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
banshee pisze:
W sumie ostatnio postanowiliśmy z chłopakiem zrobić przerwę od spida, zastanawiając sie czy wytrzymamy miesiąc no i w sumie wczoraj już sie nafukaliśmy, no ale po co sobie odmawiać.
Po jajco. Spid to gówno, marihuana leczy głowy chore.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
no i dlatego wczoraj jak spid przestał czesać to sie zajebiście upaliłam, hej.

kapo, spoko, najpierw trzeba sie go oćpać porządnie żeby przestać, póki co jeszcze mi sie podoba i nie znudził, wiec wiesz.
one two fuck you!

• 416 / 18 / 0
Znudzi??!!

Pewnie już jedną nogą siedzisz w tym gównie więc o drugą nietrudno.

Kobieto jak sie uzależnisz (a pewnie już Tobie do tego niedaleko), to nie ma "znudzi".. Jest muszę i chÓj!
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008 przez ArsonMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
noc, miasto, czas
  • 1047 / 22 / 0
Taka kolej rzeczy. Później zdechnę. W rynsztoku na czworaka. Przecież wiem czym to grozi, spoko luz, hej.
one two fuck you!

• 416 / 18 / 0
Wiesz, ale robisz.

Głupota w chÓj %-D
noc, miasto, czas
  • 1047 / 22 / 0
No jak każdy ćpun, każdy %-D :'(
one two fuck you!

ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.