Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Teraz nie mam problemów, żeby przestac. Po prostu nie mam myśli, ze chce zajarać. Różnicy mi to żadnej nie robi, i tak wiem co będzie pozniej. Wrażenia tym bardziej, za dużo tego było.
Jesli zauważasz ważniejsze rzeczy niż jaranie/pukanie (bo nie wiem co tam robisz i mnie to nie obchodzi), to z czasem też tak bedziesz miał.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
nie wiem co tam robisz i mnie to nie obchodzi
Jesli zauważasz ważniejsze rzeczy niż jaranie/pukanie (bo nie wiem co tam robisz i mnie to nie obchodzi), to z czasem też tak bedziesz miał.
W ogóle ciekawe rzeczy piszesz - tu, że niczego nie żałujesz, a miesiąc temu barwnie opisywałaś skręty dodając, że nienawidzisz suki. Co spowodowało taką zmianę poglądów? Udane odtrucie? Dopływ kasy?
tu, że niczego nie żałułesz, a miesiąc temu barwnie opisywałaś skręty dodając, że nienawidzisz suki.
I każdego roku powiem, że nienawidze suki, a po miesiącu kiedy wszystko wróci do normy, że jest zajebiscie.
Lucyper, to ze Tobie sie nie udalo, bo jak piszesz 'rzuciles' nie oznacza, ze absolutnie nikt nie jest w stanie tego zrobic
tutaj na forum sa ludzie, ktorzy cpaja heroine od lat bez ani jednego ciagu
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.