Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Teraz nie mam problemów, żeby przestac. Po prostu nie mam myśli, ze chce zajarać. Różnicy mi to żadnej nie robi, i tak wiem co będzie pozniej. Wrażenia tym bardziej, za dużo tego było.
Jesli zauważasz ważniejsze rzeczy niż jaranie/pukanie (bo nie wiem co tam robisz i mnie to nie obchodzi), to z czasem też tak bedziesz miał.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
nie wiem co tam robisz i mnie to nie obchodzi
Jesli zauważasz ważniejsze rzeczy niż jaranie/pukanie (bo nie wiem co tam robisz i mnie to nie obchodzi), to z czasem też tak bedziesz miał.
W ogóle ciekawe rzeczy piszesz - tu, że niczego nie żałujesz, a miesiąc temu barwnie opisywałaś skręty dodając, że nienawidzisz suki. Co spowodowało taką zmianę poglądów? Udane odtrucie? Dopływ kasy?
tu, że niczego nie żałułesz, a miesiąc temu barwnie opisywałaś skręty dodając, że nienawidzisz suki.
I każdego roku powiem, że nienawidze suki, a po miesiącu kiedy wszystko wróci do normy, że jest zajebiscie.
Lucyper, to ze Tobie sie nie udalo, bo jak piszesz 'rzuciles' nie oznacza, ze absolutnie nikt nie jest w stanie tego zrobic
tutaj na forum sa ludzie, ktorzy cpaja heroine od lat bez ani jednego ciagu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.