Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 474 / 10 / 0
mój ma 16 lat. ja tam normalnie z bratem jaram nieraz, mówie nieraz bo on nie pali często. ile razy mówie młody choo na bucha a on nieeee ;] o moich dokonaniach wie, nieraz mi dupe uratował. nie musze sie nic przed nim kryc, on juz wiedział jak baka wyglada i pachnie w 4 podstawówce zreesztą on ma swoje tez za uszami i nie mówie tu o ćpaniu itepe :-p
Maisssterrr qrwy
  • 302 / 4 / 0
Jak miałem 16 lat to wtedy byłem "gotowy" by zapalic ze swoim starszym o 10lat bratem ;) Wtedy właśnie jakoś tak poprawił nam się kontak, pewnei zielsko miało coś tutaj do dodania. Z dragow to lubimy raczje to samo p psychodeliki, do tego alkohol. Z bratem to własnie alko, ziolo i kiedyś pare razy pixa jak go namówiłem, a był (zresztą dalej jest) sceptycznize do tego dragu nastawiony. A no i szałwia ostatnio :] Chciałbym z nim zjeść kwasa, kaktusa, czy jakieś inne wynalazki, ale on już nie chce. Twierdzi, ze za stary na eksperymenty itp, ale swoje w zyciu jest przeszedl.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zmż »
Mój brat ma niecałe 20 lat. Pierwszy rok studiów. Piliśmy razem na jego osiemnastce. Czasem wypijemy piwo, ale to już od swięta się dzieję, bo on się czasem zachowuje jak mój "trzeci rodzic". Pije alkohol jak to zazwyczaj studenci. Na imprezy chodzi alkoholowe i dziś nawet się mnie pytał rano czy mam coś do picia bo kaca ma. Fajek nie pali. Prubował jak miał jakoś 16-15 lat, ale mi tego nie powiedział. Ale nie pali, bo chce mieć ładne zęby. I bardzo dobrze. O narkotykach nie wiem czy bierze. Czasem mi wygląda jak naćpany np. fetą, albo ujarany MJ, ale nic nie jest udowodnione. Tylko mi się tak czasem zdaje. Szczególnie jak ja jestem naćpana, bo wtedy mi się zdaje, że każdy jest naćpany. Czy on wie o tym, że ćpam? Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. To już zależy od tego, czy się poznał na mnie gdy byłam nawalona, czy rodzice mu powiedzieli czy nie. Jeśli wie to to ukrywa i napewno nie wie o wszystkim, bo tego nikt nie wie prócz mnie, jeśli nie wie to szkoda, bo fajnie byłoby czasem razem przyćpać gdyby się okzało, że on też czasem lubi...
Jak w jednej chwili cały twój świat potrafi legnąć w gruzach...
  • 9 / / 0
moja siostra jest młodsza prawie równo o rok. kiedyś ćpałam z nią i chlałam normalnie teraz wolę jej niczym nie faszerować bo ma problemy psychiczne, sama stwierdzila ze rzuca to, jak sięga po dragi to wiem że znowu ma jakis problem.
Uwaga! Użytkownik toxicnun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
głupotą jest sięgać po używki jak ma sie doła. trochę o tym wiem i tego nie polecam...
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cielak »
masz racje to jest glopota nie mozna uciekac od problemow ale czasami mi sie wydaje ze to jest jedyne wyjscie przynajmniej najlatwiejsze...
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
Cielak pisze:
masz racje to jest glopota nie mozna uciekac od problemow ale czasami mi sie wydaje ze to jest jedyne wyjscie przynajmniej najlatwiejsze...
mozna uciekac od problemow, wszyscy to robimy na wieksza badz mniejsza skale. glupota jest do konca sie przed nimi ukrywac.
wracajac do tematu- ja gdybym mial rodzienstwo nie pozwolilbym mu cpac. koniec kropka, bez dyskusji. ew. ziolko raz na pol roku- wystarczajaca czestotliwosc. o argumenty chyba czelnosci zapytac nie bedziecie mieli ehehe
  • 3 / / 0
jakbym zobaczyla kiedys ktores z mojegoi rodzenstwa nacpane to chyba bym im rece upierdolila;]
...jedynym wyjsciem jest zmiana, byleby nie utonac w planach...
  • 2876 / 99 / 0
Ja bym sobie zapalił z bratem, ale to za jakiś czas bo narazie to on gówniarz jest.
Nie rozpalę go jako 1 : ale jak juz bede wiedział że on jarał, to na bucha go wezme, i lepiej żebym troche miał nad nim pieczę, żeby się w jakieś gówno nie wpierdolił, fukę czy jeszcze coś gorszego -.-
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 749 / 5 / 0
jakbym zobaczyla kiedys ktores z mojegoi rodzenstwa nacpane to chyba bym im rece upierdolila;]
Sama se upierdol ;-)
I'm broken.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich