Infamis pisze: Nazwa:Ying-Yang
Kolor:Biały
Opis działania:Typowe dla MDMA
Mayday pisze: A mógłbyś wreście uzyc opcji szukaj albo przejerzec caly ten wątek?
To jak to jest z tym rybkami? Nikt nic nie wie na ich temat?
ściślej rzecz biorąc to okręgi a nie koła.
myśle że średnia dawka mdma, chociaż może zależec od partii bo kumpla zdrowo pojebalo po jednej
kształt: kółka są dość płaskie, średnica typowa albo lekko powiększona. bez podziałki z tyłu.
logo: krzyże mają wytłoczony krzyż taki jaki znamy z innych piłek. A to drukowana litera A z trzema poziomymi kreseczkami. na A logo jest słabo widoczne.
barwa: białe, choć A troszkę jakby ciemniejsze.
konsystencja: mogą byc kruche bo w samarce zostaje sporo "pyłu".
Zdjęcie:
http://img206.imageshack.us/img206/6308/p2010002ap2.jpg
kurwa mać. nie polecam - sama feta. zjadłem 5 szt, troche poskakałem przy muzyce ale nie o to mi chodziło. dlatego też ciągle byłem niedopity. ogólnie zjebały mi imprezę bo liczyłem na coś innego. później długo nie mogłem zasnąć, poza tym boli mnie szczęka.
Ostatnio nabylem kilka dropsikow z logiem X (zdjecie ponizej). Mial ktos z tym jakas stycznosc? Na pillreports tylko jedna opinia... niewiele mi to daje.
[ external image ]
dubik pisze: wiozłem pierwsza pozytywnie mnie powykręcało ale nie wiem jak się możecie bawić w takim stanie na imprezach
(...)
Dlaczego mnie tak porobiło dziwnie nie miałem żadnej ochoty na tańce ani nic takiego i na przyszłość to co byście mi polecili na imprezy.
U mnie nawet jeżeli na parkiet wejdę z wkręconą fazą to po 10-15 minutach tańczenia nie mogę się opanować :P
BTW, rybki bardzo dobre. Mnie wykręciło po 2 + 1 po godzinnej przerwie. Mojemu kumplowi wystarczyła jedna...
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.