Zablokowany
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
A mógłbyś wreście uzyc opcji szukaj albo przejerzec caly ten wątek?
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Infamis pisze:
Nazwa:Ying-Yang
Kolor:Biały
Opis działania:Typowe dla MDMA
Mało typowe dla MDMA... W zgodnej opinii wielu osób (w tym mnie) są zamulające (białe i błękitne)
space invaders are smoking grass
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RóżA »
Mayday pisze:
A mógłbyś wreście uzyc opcji szukaj albo przejerzec caly ten wątek?
Problem w tym że opcja szukaj nie działa :/

To jak to jest z tym rybkami? Nikt nic nie wie na ich temat?
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: genaro »
to kiepsko szukałeś http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=5847
ściślej rzecz biorąc to okręgi a nie koła.
myśle że średnia dawka mdma, chociaż może zależec od partii bo kumpla zdrowo pojebalo po jednej
  • 42 / 3 / 0
Zajączek przyniósł mi taki właśnie sprzęt, po 5 każdego rodzaju.
kształt: kółka są dość płaskie, średnica typowa albo lekko powiększona. bez podziałki z tyłu.
logo: krzyże mają wytłoczony krzyż taki jaki znamy z innych piłek. A to drukowana litera A z trzema poziomymi kreseczkami. na A logo jest słabo widoczne.
barwa: białe, choć A troszkę jakby ciemniejsze.
konsystencja: mogą byc kruche bo w samarce zostaje sporo "pyłu".

Zdjęcie:
http://img206.imageshack.us/img206/6308/p2010002ap2.jpg

kurwa mać. nie polecam - sama feta. zjadłem 5 szt, troche poskakałem przy muzyce ale nie o to mi chodziło. dlatego też ciągle byłem niedopity. ogólnie zjebały mi imprezę bo liczyłem na coś innego. później długo nie mogłem zasnąć, poza tym boli mnie szczęka.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007 przez UNOY, łącznie zmieniany 3 razy.
It never got weird enough for me.
  • 76 / / 0
Nieprzeczytany post autor: badzio »
Ying Yang są całkiem fajne. Niedawno zarzuciłem dwie (najpierw jedna, po godzinie druga) i trochę mną pozamiatało. Z początku całkiem ciekawa faza, pierwsze 40min. konkretne, średnio towarzyska. Po zjedzeniu drugiej trzymało mnie jeszcze koło 2 godzin, ale ogółem nieco mulące. Spałem bez problemu, więc raczej bez fety. Kto ma mozliwość to może spróbować. Oceniłbym na 6/10. W porównianiu do np. rolexów to wymiatają.
Psychedelic/goa deliki, bez zbędnych stymulacji! PSYCHEDELIC!
  • 82 / / 0
Witam.
Ostatnio nabylem kilka dropsikow z logiem X (zdjecie ponizej). Mial ktos z tym jakas stycznosc? Na pillreports tylko jedna opinia... niewiele mi to daje.
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
u nas chlopaki to jedli. byly X-y rozowe i fioletowe i lipne były :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
dubik pisze:
wiozłem pierwsza pozytywnie mnie powykręcało ale nie wiem jak się możecie bawić w takim stanie na imprezach
(...)
Dlaczego mnie tak porobiło dziwnie nie miałem żadnej ochoty na tańce ani nic takiego i na przyszłość to co byście mi polecili na imprezy.
U mnie wystepuje podobny objaw jesli siedze w momencie kiedy wchodzi faza. Jesli podczas wkrecanie sie pili jestem akurat na parkiecie, to pozniej nie ma juz zadnej sily, ktora by mnie z tego parkietu zdjela :)
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RóżA »
[quote="Qkacz"]U mnie wystepuje podobny objaw jesli siedze w momencie kiedy wchodzi faza. Jesli podczas wkrecanie sie pili jestem akurat na parkiecie, to pozniej nie ma juz zadnej sily, ktora by mnie z tego parkietu zdjela ]

U mnie nawet jeżeli na parkiet wejdę z wkręconą fazą to po 10-15 minutach tańczenia nie mogę się opanować :P

BTW, rybki bardzo dobre. Mnie wykręciło po 2 + 1 po godzinnej przerwie. Mojemu kumplowi wystarczyła jedna...
Zablokowany
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.