Infamis pisze: Nazwa:Ying-Yang
Kolor:Biały
Opis działania:Typowe dla MDMA
Mayday pisze: A mógłbyś wreście uzyc opcji szukaj albo przejerzec caly ten wątek?
To jak to jest z tym rybkami? Nikt nic nie wie na ich temat?
ściślej rzecz biorąc to okręgi a nie koła.
myśle że średnia dawka mdma, chociaż może zależec od partii bo kumpla zdrowo pojebalo po jednej
kształt: kółka są dość płaskie, średnica typowa albo lekko powiększona. bez podziałki z tyłu.
logo: krzyże mają wytłoczony krzyż taki jaki znamy z innych piłek. A to drukowana litera A z trzema poziomymi kreseczkami. na A logo jest słabo widoczne.
barwa: białe, choć A troszkę jakby ciemniejsze.
konsystencja: mogą byc kruche bo w samarce zostaje sporo "pyłu".
Zdjęcie:
http://img206.imageshack.us/img206/6308/p2010002ap2.jpg
kurwa mać. nie polecam - sama feta. zjadłem 5 szt, troche poskakałem przy muzyce ale nie o to mi chodziło. dlatego też ciągle byłem niedopity. ogólnie zjebały mi imprezę bo liczyłem na coś innego. później długo nie mogłem zasnąć, poza tym boli mnie szczęka.
Ostatnio nabylem kilka dropsikow z logiem X (zdjecie ponizej). Mial ktos z tym jakas stycznosc? Na pillreports tylko jedna opinia... niewiele mi to daje.
[ external image ]
dubik pisze: wiozłem pierwsza pozytywnie mnie powykręcało ale nie wiem jak się możecie bawić w takim stanie na imprezach
(...)
Dlaczego mnie tak porobiło dziwnie nie miałem żadnej ochoty na tańce ani nic takiego i na przyszłość to co byście mi polecili na imprezy.
U mnie nawet jeżeli na parkiet wejdę z wkręconą fazą to po 10-15 minutach tańczenia nie mogę się opanować :P
BTW, rybki bardzo dobre. Mnie wykręciło po 2 + 1 po godzinnej przerwie. Mojemu kumplowi wystarczyła jedna...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.