ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sairinn »
Psy-Blue
...a i dwa razy zdarzyło mi się coś baaardzo dziwnego, po około 1,5 godziny palenia serce zaczęło mi walić jak szalone a sam sie czułem zbakany (dochodziły do tego lekkie problemy z równowagą), stan był cudowny ale trwał jakieś 10 minut i skończył sie ostrym bólem głowy...
Heh, też tak miałam, jak paliłam pierwszy raz. To był tytoń pomarańczowy (nazwy nie powiem, bo nie pamiętam), z początku było normalnie. Potem nagle zrobiło mi się tak fajnie i bekę ze wszystkiego miałam. I to trwało trochę dłużej niż 10 minut.
Niestety, nie powtórzyło się więcej.
Uwaga! Użytkownik Sairinn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Może czadowe zatrucie :-)

Jak dla mnie #1 smak zielonego jabłka.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 206 / 1
Nieprzeczytany post autor: dajmon »
Psy-Blue pisze:
...a i dwa razy zdarzyło mi się coś baaardzo dziwnego, po około 1,5 godziny palenia serce zaczęło mi walić jak szalone a sam sie czułem zbakany (dochodziły do tego lekkie problemy z równowagą), stan był cudowny ale trwał jakieś 10 minut i skończył sie ostrym bólem głowy... stanu tego doświadczył raz mój znajomy który ze mną palił (tytoń serbetli bananowy)... wie ktoś może co to było?? w ciągu pół roku palenia tylko dwa razy mi coś takiego sie pojawiło, pomimo gęstego i długiego palenia nigdy nie miałem takich objawów (nawet po sesjach 7-godzinnych)...
Beif pisze:
po 20 minutach zaczął boleć mnie żołądek i głowa, a napierdalało mnie chyba z 2 godziny. Szybka drzemka i po bólu ]

Przecież to typowe objawy przedawkowania nikotyny. U mnie wygląda to tak: gwałtowny wzrost temperatury ciała, pocenie się, mdłości, ból głowy, zawroty głowy, osłabienie, przyspieszone tętno.
Z zatrucia czadem by się tak szybko nie wywinął, a objawy nie pasują do niedotlenienia (ból głowy jak najbardziej).
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2008 przez dajmon, łącznie zmieniany 2 razy.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kupaarbuza »
Po zbyt dużej dawce tabaki dzieje się podobnie.
  • 911 / 206 / 1
Nieprzeczytany post autor: dajmon »
Normalne... po każdej drodze podania tak będzie. (prawie każdej, coś się da czasem znaleźć wyjątkowego)
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
lucyper2 pisze:
Może czadowe zatrucie :-)

Jak dla mnie #1 smak zielonego jabłka.
Co ty gadasz a paliłeś melona? Zielone jabłuszko czuć tylko w zapachu może troche w smaku a melona czuć w smaku bardzo.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Psy-Blue »
Wg mnie #1 To Serbetli o smaku bananowym.
Na drugim jaśmin Nakhli.

Ale nie długo będę miał okazje sprobować starbuzza wiec pewnie zmienię zdanie co do tego która tytka jest najlepsza ;]
Nie ma ludzi, nie ma trendów, telefonów, sukcesów ani błędów...

Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gobel »
Polecam tytoń Szeherezada, o wiele lepszy od El Nakhla, El Sultan, czy tym podobnych wynalazków. Do kupienia m.in. w warszawskim KDT (np. w Sherlocku), czasem jest też na Allegro. Mój ulubiony smak to kardmon.
  • 50 / / 0
Ja mogę polecić ten sklep: http://www.buszek.ibisystem.pl/index.ph ... 150%20z%B3 Mają dobre fajki (nargilem, MYA, ibrahim dabes)) i nie najgorszy tytoń (Waha).
Ja sam popalam z Amiry 2 firmy Aladin, służy mi już ponad rok i wszystko jest spoko jeno słyszałem ze ostatnio jakość owych fajek się pogorszyła...
Przy wyborze fajki ważne jest przede wszystkim:
Jakość wykonania,
Szczelność (zatkać cybuch dłonią, pociągnąć z wężą - jak nie leci powietrze znaczy ze dobra),
To żeby talerz był odpowiednio duży, zdejmowalny,
wbudowany zaworek,
Walory Estetyczne :)
Coby dzban był stabilny
I chyba tyle...
Oczywiście dużo lepiej pojechać do jakiegoś sheesha shopu i samemu sobie obejrzeć bo tak przez neta można niefajnie trafić.

Co do tytoni - nie radzę bawić się w nakhlę, może to to i tanie i dostępne ale słabo dymi, ma ostry smak i ogólnie nie fajna firma.
Lepiej zainwestować w serbetli (http://www.allegro.pl/search.php?string ... lla-search).
Jeszcze lepiej zakupić nowo wprowadzony na rynek polski Tytoń Romman (pierwszy w pl tytoń firmy z górnej półki!)
-> http://www.allegro.pl/search.php?string ... lla-search

A najlepiej to wybulić trochę więcej i kupić jakiegoś starbuzza (smak "X on the beach" jest niezawodny, kokosik, granat, trochę pomarańczki...-> http://www.allegro.pl/item401196258_ory ... zawa_.html)

I chyba tyle :)
Pozdrawiam!
Nie ma ludzi, nie ma trendów, telefonów, sukcesów ani błędów...

Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Do kupienia m.in. w warszawskim KDT (np. w Sherlocku)

wiesz moze, co z tamta babką z sherlocka? bo dwa ostatnie razy jak tam zachodziłem to pudło było, zamkniete:>
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.