...a i dwa razy zdarzyło mi się coś baaardzo dziwnego, po około 1,5 godziny palenia serce zaczęło mi walić jak szalone a sam sie czułem zbakany (dochodziły do tego lekkie problemy z równowagą), stan był cudowny ale trwał jakieś 10 minut i skończył sie ostrym bólem głowy...
Niestety, nie powtórzyło się więcej.
Jak dla mnie #1 smak zielonego jabłka.
Psy-Blue pisze: ...a i dwa razy zdarzyło mi się coś baaardzo dziwnego, po około 1,5 godziny palenia serce zaczęło mi walić jak szalone a sam sie czułem zbakany (dochodziły do tego lekkie problemy z równowagą), stan był cudowny ale trwał jakieś 10 minut i skończył sie ostrym bólem głowy... stanu tego doświadczył raz mój znajomy który ze mną palił (tytoń serbetli bananowy)... wie ktoś może co to było?? w ciągu pół roku palenia tylko dwa razy mi coś takiego sie pojawiło, pomimo gęstego i długiego palenia nigdy nie miałem takich objawów (nawet po sesjach 7-godzinnych)...
Beif pisze: po 20 minutach zaczął boleć mnie żołądek i głowa, a napierdalało mnie chyba z 2 godziny. Szybka drzemka i po bólu ]
Przecież to typowe objawy przedawkowania nikotyny. U mnie wygląda to tak: gwałtowny wzrost temperatury ciała, pocenie się, mdłości, ból głowy, zawroty głowy, osłabienie, przyspieszone tętno.
Z zatrucia czadem by się tak szybko nie wywinął, a objawy nie pasują do niedotlenienia (ból głowy jak najbardziej).
lucyper2 pisze: Może czadowe zatrucie :-)
Jak dla mnie #1 smak zielonego jabłka.
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Na drugim jaśmin Nakhli.
Ale nie długo będę miał okazje sprobować starbuzza wiec pewnie zmienię zdanie co do tego która tytka jest najlepsza ;]
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Ja sam popalam z Amiry 2 firmy Aladin, służy mi już ponad rok i wszystko jest spoko jeno słyszałem ze ostatnio jakość owych fajek się pogorszyła...
Przy wyborze fajki ważne jest przede wszystkim:
Jakość wykonania,
Szczelność (zatkać cybuch dłonią, pociągnąć z wężą - jak nie leci powietrze znaczy ze dobra),
To żeby talerz był odpowiednio duży, zdejmowalny,
wbudowany zaworek,
Walory Estetyczne :)
Coby dzban był stabilny
I chyba tyle...
Oczywiście dużo lepiej pojechać do jakiegoś sheesha shopu i samemu sobie obejrzeć bo tak przez neta można niefajnie trafić.
Co do tytoni - nie radzę bawić się w nakhlę, może to to i tanie i dostępne ale słabo dymi, ma ostry smak i ogólnie nie fajna firma.
Lepiej zainwestować w serbetli (http://www.allegro.pl/search.php?string ... lla-search).
Jeszcze lepiej zakupić nowo wprowadzony na rynek polski Tytoń Romman (pierwszy w pl tytoń firmy z górnej półki!)
-> http://www.allegro.pl/search.php?string ... lla-search
A najlepiej to wybulić trochę więcej i kupić jakiegoś starbuzza (smak "X on the beach" jest niezawodny, kokosik, granat, trochę pomarańczki...-> http://www.allegro.pl/item401196258_ory ... zawa_.html)
I chyba tyle :)
Pozdrawiam!
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
wiesz moze, co z tamta babką z sherlocka? bo dwa ostatnie razy jak tam zachodziłem to pudło było, zamkniete:>
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.