Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Trzeba zrobic przerwe i to dluga, idealanie 6 miesiecy lub polowe tego conajmniej.
(nie wydaje mi sie by byly jakies inne alternatywy od abstynecji, sam swego czasu mialem z tym problem i robilem rozne testy, ktore okazaly sie nieskutecznie. pozatym nic nie znalazlem w literaturze, dopiero naprawde dluga przerwa pomogla)
Podsumowujac:
"Skurczy miesni to Twoje cialo mowiace, mam juz dosc dxm, daj odpoczac."
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Kiedyś słuchałem muzyki na bombie i zaczołem mieć drgawki,moje całe ciało drgało w rytm muzyki.A że słuchałem rocka z bardzo szybkimi solówkami więc możecie sobie wyobrazić co się ze mną działo
Znaczy się, może to nie tyle były to skurcze co cholerna chęć napinania mięśni. po prostu nie mogłam tego opanować.Najgorzej z mięśniam twarzy. Na drugi dzień cholernie bolały mnie zęby od zaciskania szczęki. :-/
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.