Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Kurwa dwa dni temu wieczorem zjadłem 450ke a później jak sie załadowała dopaliłem sobie. Telepawki bóle w klatce, dxm zbyt bezpieczny nie jest. Mój organizm chyba przestał go lubić...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
A to sie nazywa ładnie z łacińskiego - przecpanie :]
kodeina
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Skurcze miewałem pare razy, najwieksze jak przyjałem pierwszy raz (i ostatni) dawkę 660mg. Wtedy weszło z tak mocną bombą że trzęsiawki dostałem niezłej, po jakichs 5 minutach przeszło mi to.
  • 210 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Skurcze miesni to najlepszy objaw naduzywania dxm ma zwiazek z kanalami Ca, mozliwe, ze i z rec. sigma. Magnez moze czesciowo pomoc, ale tylko pokrywajac objawy, ale nie usuwa przyczyny, jednak generalnie moim zdaniem warto brac magnez w otruwaniu sie.
Trzeba zrobic przerwe i to dluga, idealanie 6 miesiecy lub polowe tego conajmniej.

(nie wydaje mi sie by byly jakies inne alternatywy od abstynecji, sam swego czasu mialem z tym problem i robilem rozne testy, ktore okazaly sie nieskutecznie. pozatym nic nie znalazlem w literaturze, dopiero naprawde dluga przerwa pomogla)

Podsumowujac:
"Skurczy miesni to Twoje cialo mowiace, mam juz dosc dxm, daj odpoczac."
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Mnie, od pewnego czasu, na fazie dxmowej strasznie boli miesień karku i troche powyżej. Jest to strasznie uciążliwe, bo nie moge normalnie spędzać tripa w pozycji innej, niż leżąca. Przy dawkach małych (450-600mg) jest to jeszcze do wytrzymania, a czasami nawet udaje mi się rozluźnić i przechodzi, ale przy wysokich dawkach (>=900) musze leżeć. Nawet chwila w pozycji siedzącej, lub leżącej, to straszne męki.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lulek »
to fakt mnie teraz też bolą mięśnie karku a ostatnio na tripie napierdlalały mnie całe plecy.. nie wiem co za cholera
Uwaga! Użytkownik lulek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kaska16 »
szukalam tu kiedys odpowiedzi na to pytanie, bo mi z 3 tygodnie temu tez zdarzyla sie taka sytuacja. jadlam dxm moze z 3-4 dzien pod rzad, ale wzielam mniej niz w poprzednie dni, tylko 225mg. dopalilam buchem, pilam browara i naet nie zdazylam go skonczyc, jak zaczely mi cale nogi latac,cos jakbym wierzgala %-D rece sie napinac, przestalam wogole miec kontakt ze swiatem zew, nie rozumialam co do mnie kumpel mowil. potem przechodzilo myslalam ze juz spoko a potem znowu ten dziwny atak. ogolnie trzy razy mnie wtedy przetelepalo. mysle ze faktycznie wtedy przesadzalam z iloscia. teraz czeka mnie dluzsza przerwa od dexa :-/
  • 413 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adm »
Dawniej jak cześciej brałem to też tak miałem.
Kiedyś słuchałem muzyki na bombie i zaczołem mieć drgawki,moje całe ciało drgało w rytm muzyki.A że słuchałem rocka z bardzo szybkimi solówkami więc możecie sobie wyobrazić co się ze mną działo %-D .
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pediator »
niekiedy na fazie dochodzi do szybkich skurczy ;/
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jeffa cookie »
Apropos skurczy mięśni to biorąc DXM po raz pierwszy miałam skurcze. Więc czy to zawsze jest oznaką naduzywania?
Znaczy się, może to nie tyle były to skurcze co cholerna chęć napinania mięśni. po prostu nie mogłam tego opanować.Najgorzej z mięśniam twarzy. Na drugi dzień cholernie bolały mnie zęby od zaciskania szczęki. :-/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich