Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Trzeba zrobic przerwe i to dluga, idealanie 6 miesiecy lub polowe tego conajmniej.
(nie wydaje mi sie by byly jakies inne alternatywy od abstynecji, sam swego czasu mialem z tym problem i robilem rozne testy, ktore okazaly sie nieskutecznie. pozatym nic nie znalazlem w literaturze, dopiero naprawde dluga przerwa pomogla)
Podsumowujac:
"Skurczy miesni to Twoje cialo mowiace, mam juz dosc dxm, daj odpoczac."
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Kiedyś słuchałem muzyki na bombie i zaczołem mieć drgawki,moje całe ciało drgało w rytm muzyki.A że słuchałem rocka z bardzo szybkimi solówkami więc możecie sobie wyobrazić co się ze mną działo
Znaczy się, może to nie tyle były to skurcze co cholerna chęć napinania mięśni. po prostu nie mogłam tego opanować.Najgorzej z mięśniam twarzy. Na drugi dzień cholernie bolały mnie zęby od zaciskania szczęki. :-/
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.