4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
czylli sie w zasadzie ze sobą zgadzamy ponieważ własnie adrenalina jest jednym z głównych hormonów układu sympatycznego, i ona obkurcza naczynia krwionośne

ale chodziło mi o to że nasz organizm jest tak zbudowany ze aby stosunek sexualny zakończyl się pomyślnie (przedłużenie gatunku) to oba układy sympatyczny i parasympatyczny musza być ze sobą w równowadze, którą narkotyki zabużają, wiadomo ze różne stymulanty inaczej działają i mają inne neuroprzekaźniki ale zasada jest generalnie ta sama

stymulanty - utudniona erekcja i jezeli sie uda to szybka ejakulacja
depresanty - odwrotnie

i wiadomo ze tak jak juz napisałem to jest tylko teoria bo w praktyce to wygląda różnie

pozdro
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
jak wiadomo po fecie strasznie kurczy się kuśka, jak z tym jest w przypadku metkatynonu? i czy ma dzialanie, że tak powiem afrodyzyjne;) czy też osłabia popęd i chęć uprawiania miłości? oświećcie mnie proszę
są osoby,które po metkatynonie mają większą ochotę na seks,ale mozna wkrecic się w coś zupełnie innego i seks zejdzie gdzieś na dalszy plan
ja mam ochotę na seks i doznania są troszkę inne aniżeli przy seksie bez,nie wiem jak inne kobiety bo nie znam zadnej,ktora by M zażywała
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
browar444 pisze:
Nie brałem ,ale na logike rozumując powinien mieć silne działanie afrodyzujące, gdzyż sposób jego działania, jak zresztą proporcje w jakich wydzielają sie neurotransmitery sa dokładnie takie jak w przypadku kokainy, jedynie czas działania jest taki jak w przypadku amfetaminy. Kokaina jest z tego co wiem silnym afrodzjakiem, gdyż dominującym neuroprzekaźnikiem po niej jest dopamina a to ona warunkuje erekcje i orgazm. W przypadku metkata jest tak samo...
Kuśka nie chce zabardzo stać, ale gdy panna się postara to jest ok (wczoraj było ok :D). Jednak moim zdaniem doznania są niecko spłycone, można jednak dłużej a sam orgazm jest zajebiście spotęgowany.

Co do długości działania: jakies 4-5h, potem lajtowa zwała, a nie to co przy fecie (t1/2 = 12h), więc działa ona nieprównywalnie dłużej od metkatynonu.

Jak słusznie zauważyła neta, ochota na seks może być gdy nie wkręcimy się w coś innego. Ale jak tu wkręcić się w coś innego gdy jesteśmy w mięciutkim łóżeczku, razem ze swoją dziewczyną :)?
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
a sam orgazm jest zajebiście spotęgowany.
dokładnie :D
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
No dobra tylko mi chodzi konkretnie o to czy po metkatynonie kurczy się penis? Mniejsza z tym czy doszedłbym czy nie, bo i tak przy pannie nie zdają bym gaci wiedząc ze mam ptaszka skurczonego jak po kąpieli w przerębli ;p

po fecie się kurczy, po efedrynie też, niech jakiś pan który jadł metkatynon wypowie sie jak "sprawa" wygląda po tej substancji, mniejszy, normalny? a może robi się większy hehe
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
Ja Ci przecież mówię jak było u mnie - kutas jest mały, ale gdy się podniecisz to bez problemu stanie i będzie gotowy do akcji ;) Ja byłem wczoraj u panny na noc, wcześniej ćpając metkatynon iniekcyjnie i było ok.

Kutas nie "zasysa się" jakby do środka jak przy fecie tylko po prostu jest mały. Ale stanąć to stanie.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
browar444 pisze:
niech ktoś powie więcej jakie są te zwały po metkacie bo to to czego najbrdziej nie lubię... czy są takie jak po koce i czy bardziej jak po fecie?
Koki nie brałem. Zjazd po tym jest dla mnie *dużo mniejszy* niż po fecie. Powody? Methcat nieporównywalnie krócej działa tak więc można bez problemu zasnąć i można bez problemu jeść. Ogólnie porównując zjazd po methcat'ie i fecie to tak jak niebo a ziemia.
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
browar444 pisze:
czy jest silnie euforyczny, likwiduje hamulce, daje pewnośc siebie, super samopoczucie?

Czy jest szczękościsk, suchośc w gębie , wyjebane gały, zajebiste ciary?

Czy wolno przy tym siedzieć? Bo wiem po sobie że po fecie nie wolno bo jak wstaniesz potem to serce głupieje i zapścią grozi, juz nie mówiąc jak schodzi bania...
W moim przypadku tak, tak, tak, tak, tak, nie, tak ;] Oj to z meta tez tak jest, jak sie tylko wstanie to serce zaczyna wariowc.
kodeina
  • 622 / 26 / 0
Przy podaniu dożylnym działanie zupełnie inne niż przy podaniu doustnym - przede wszystkim krótki, ale intensywny czas działania (a najlepszy jest ten lajtowy, odświeżający kop rulez!). Zjazd też mniej dokuczliwy, nie ma się podrażnionego gardła tudzież języka i apetyt wydaje się być lepszy.

P.S.
Po koce też podobno tak jest, że przy dożylnym działanie kurewsko krótkie, po donosowym zaś lekko dłuższe.
  • 622 / 26 / 0
Jest miło, miło się siedzi, miło się chodzi, można nawet leżeć (najlepiej z panną w łóżku, he he) - nie ma tak rozpierdalającej energii jak przy spidzie, działa bardziej psychicznie - tak w ogóle to poczytaj wątek "Metkatynon - wątek ogólny", tam masz opisane działanie i porównanie go z fetą.
browar444 pisze:
jednak kłucie sie uznaje za poniżające
Ja natomiast za poniżające uznaję napierdalanie przez nos... Wszak nie ma nic lepszego niż czysta, sterylna iniekcja...
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.