Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
fajna sprawa jam zapas takiego w czopach..
Gargamel pisze: Jak jest z dostepnoscia tego shitu w aptece? Dziala pododbnie jak luminal, mimo tych dodatkow? Jadlem luminal i strzelalem go kiedys z ampulek 200mg/amp. Z tym, ze dawki 400-1000mg bez tolerancji (bylem wtedy na ssri i ladnie mnie spidowal, moze dlatego tak duze dawki). Teraz jak wezme 200-300mg mysle, ze mnie cos posklada. Ale czy jedzenie 10-15 tabsow z ergotamina i atropina nie zakloca bardzo fazy? Iwan, z tego co wiem jadles to, napisz cos wiecej o tym bellergocie.
Więc nie wiem czy tak szybko rośnie tolerancja na fenobarbital , czy tak długo się rozkręca , bo za drugim i trzecim razem po około 3h od wzięcia poszedłem spać . Mimo wszystko polecam ten lek , ale ja jak narazie robię sobie od niego przerwę , może po jakimś czasie lepiej zadziała:)
Byłbym zapomniał . Co do działania atropiny , to odczuwałem tylko tak jakby leciutko piekły mnie oczy , ale nie było to nie przyjemne . I rano jak się budziłem lekką suchość w ustach , ale szybko ustawała . A co do ergoteminy to nie wiem czy ma jakiś wpływ na fazę , ale raczej nie.
Za to w miksie z alko i rolkami było całkiem miło :)
Pozdrawiam :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.