Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
fajna sprawa jam zapas takiego w czopach..
Gargamel pisze: Jak jest z dostepnoscia tego shitu w aptece? Dziala pododbnie jak luminal, mimo tych dodatkow? Jadlem luminal i strzelalem go kiedys z ampulek 200mg/amp. Z tym, ze dawki 400-1000mg bez tolerancji (bylem wtedy na ssri i ladnie mnie spidowal, moze dlatego tak duze dawki). Teraz jak wezme 200-300mg mysle, ze mnie cos posklada. Ale czy jedzenie 10-15 tabsow z ergotamina i atropina nie zakloca bardzo fazy? Iwan, z tego co wiem jadles to, napisz cos wiecej o tym bellergocie.
Więc nie wiem czy tak szybko rośnie tolerancja na fenobarbital , czy tak długo się rozkręca , bo za drugim i trzecim razem po około 3h od wzięcia poszedłem spać . Mimo wszystko polecam ten lek , ale ja jak narazie robię sobie od niego przerwę , może po jakimś czasie lepiej zadziała:)
Byłbym zapomniał . Co do działania atropiny , to odczuwałem tylko tak jakby leciutko piekły mnie oczy , ale nie było to nie przyjemne . I rano jak się budziłem lekką suchość w ustach , ale szybko ustawała . A co do ergoteminy to nie wiem czy ma jakiś wpływ na fazę , ale raczej nie.
Za to w miksie z alko i rolkami było całkiem miło :)
Pozdrawiam :)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.