Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
A Ty, gofel - W jakiej postaci io, na tyle na ile możesz powiedzieć, skąd masz barbital?
A co do realizacji moich fascynacji, Der neue Rauschstoffbenutzer to w sumie od pewnego czasu raczej nie poświęcem temu aż tyle co kiedyś energii.
Ah jeszcze- Marylin zabiła się/zabita została jakimś barbituranem, których zresztą używała w nadmiarze. Jednak nie jestem pewien i nie znalazłem też informacji czy to był weronal. Zresztą w okresie gdy ona umarłóa stosowało się już wiele popularniejszych barbi, choćby nembutal.
weronal jest używany jako odczynnik w chemi analitycznej, też dostalem za darmo :D
rzeczywiście to moje ulubione hobby, po prostu lubie testowac nowe specyfiki i różnie ich kombinacje a weronal zdobylem troche przypadkiem, nie zebym go szukal ale trafila sie okazja której po prostu nie moglem przegapić
pewnie glupio to zabrzmi ale fajnie ze nie tylko ja eksperymentuje z tym środkiem bo gdy szukalem informacji na jego temat to myślałem ze wszyscy juz o nim zapomnieli, a tak mam przynajmniej z kim wymienić się dośwadczeniami :-p
ludize mi nakręceją żeby lepiej zjeść sobie jakieś benzo a nie taki archaiczny środek, a barbital ma dla mnie dwie główne zalety, jego dzialanie bardzo mi odpowiada (mam kłopoty z bezsennością) a pozatym mam go za darmo
na jakiejś glupiej stronie z cyklu "twoje dzicko i narkotyki" znalazlem ze podobno czlonkowie mlodziezowych amerykanskich gangów brali dużo barbituranów po czym wychodzili na ulice i gdy przezwycięzyli senność spowodowaną tym srodkiem stawali się bardzo agresywni :nuts: jakoś nie chce mi się w to wierzyć, zauwazyles podobne objawy u siebie Nof bo ja jestem po barbitalu uspokojony a napewno nie agresywny,
wiadomo że jak czlowiek chce spać ale z tym walczy to sie robi wkórwiony, ale ja na miejscu tych gangsterów przed wyściem na ulice by zwalczyć gang z sąsiedniej dzielnicy bym sie raczej naspidował :-)
rzeczywiście z tą Marylin to troche fakty naciągnolem, masz Nof racje też znalazlem ze byla uzalezniona od barbituranów i je przedawkowala a to że był to weronal to sam dodalem dla nadania dramaturgii calej historii :cheesy: , zresztą co zaróżnica co to było za barbi
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
czujesz po prostu miłe rozlużnienie i senność, ja to lubie, wcale nie odczuwam jakichś ineprzyjemnych skótków brania barbitalu, to że sie dużo śpi, no i co z tego jak śpi sie zajebiście :D
EDIT: Nof mail poszedł, odpisz, teraz przeczytalem twojego maila i napisalem jeszcze jednego:) pozdro
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..
ej. no? huj!
ejnohuj
i dużo KIECZUKU szefowo
Co do strony, do której link opdał PanKalahan to owszem, jest mi znana i całkiem lubiana. Ach te stare reklamy barbituratów,amfetamin i poprawiającytch chęć życia i aktywności mieszanek tychże.
Dlaczego uważacie że niby barbital/weronal to to samo co luminal, czy allobarbital? Ty masz allobarbital, ja go nie mam. Mam weronal. Allonarbital jest jeszcze stosowany w medycynie, barbital już od dawna nie.Alobarbital był odkryty później niż barbital, barbital natomiast byół pierwszym nasenym barbituratem jaki zsyntetyzowan o (1903 rok chyba) etc, etc. Poza tym allobarbital miałem w postaci stumiligramowych tabletek a barital wpostaci chemicznie czystego proszku, aż w końcu - allobarbital był dość rekreacyjny, choć gorszy od benzo, podczas gdy barbital jest bardzo przyjemny i dobry do miksowania niezwykle dobry do miksowania z innymi substancjami rekreacyjnymi.
a ja nic nie wiem o zadnym allobarbitalu. chyba, ze fenobarbital = allobarbital.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.