Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 107 / 1 / 0
mogłyby jeszcze znaleźć się minimalne i maksymalne ceny danego leku.

w sumie powinny tu też się znaleźć leki, w których kodeina jest w bardzo małych, nieopłacalnych ilościach - dla rozeznania i zgodnie z tematem "lista leków zawierających kodeinę".
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
OMG ZA 18 zł 2000 mg kody!!!!!! Skołuje na to recke..... koniec pierdolenia sie z anti i z tym smakiem !! KONIEC
a my płacimy 18 zl za 450 ml w antku i jeszcze paracetamolem sie trujemy!!! ...ZAL
Destination Unknown
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Dr.Evil pisze:
Skołuje na to recke.....
Ciężko o reckę na to...
Excellence.
  • 326 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
Zwłaszcza że to niesławna różowa recepta ;-)
Non illegitimi carborundum.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Wczoraj z ciekawości zamiast Antidolu wyekstrachowałem nurofen plus. Tabletki troszeczkę twardsze od antka, ale rozgniotły się bez problemu. Po zalaniu wodą całość była dużo gęstsza o dziwo dobrze się przesączało prze filter od kawy. Niestety efekty marne, porównywalne do 150 mg z antka :-/ Fusy nabrały rozmiarów dlatego podejrzewam, że duża część kody została przez nie wchłonięta pomimo że przepłukałem je ok 20 mg i też wypiłem. Chujnia, do EZW się nie nadaje, a wciągnąć takie ilości ibuprofenu na pusty żołądek też mi się nie widzi. Nie polecam.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Winlost »
2. Środki odurzające i psychotropowe oraz inne środki farmaceutyczne oznakowane "Rp.w." w urzędowym wykazie środków farmaceutycznych i materiałów medycznych dopuszczonych do obrotu w kraju lekarz przepisuje na recepcie Mz/Pom-33, (recepta różowa) której wzór określa załącznik nr 3 do rozporządzenia.

NIE DOSTANIECIE RÓŻOWEJ RECEPTY :) TRZA MIEC ZNAJOMKA
" Nie atakuj, ale zaatakowany zakatuj "
  • 160 / 2 / 0
Moze powiecie mi zem glupi . Moze żem nowicjusz . Ale nigdy nie kupilem antidolu . Kupowalem dafalgan codeine sprzedawali bez problemu , ostatnio byla promocja tchiocodin za 4.90 ale teraz znowu powyzej 6 zł :( ale i tak nigdy nie beede brac nic oprocz tchiocodinu robi mnie mocno zawsze wychodzi mi czysta klarowna substancja zwana kodeiną. Nie rozumiem ludzi bioroncych antidol . Zawsze daje Cieplom bardzo wode mam specjalny kielonek . Nie wiem ile wlewam ml ale juz mam obraną miarke na oko . Nie biore mniej niz 450mg kodeiny bo nie warto . Macie racje na pusty brzusio najlepiej jest :) . Zawsze zostaje mi na chusteczce ... i widze to po kieliszku ze praktycznie wszystek tego gówna z tchiocodinu nie przedostaje sie do mojej mikstury :) Wole to niz antidol i paracetamol .. zawszze popijam cieplutkim mleczkiem naczczo i zawsze mija 30 minut i jest miiiło :) . A Co do rozowej recepty mam znajoma pielengniarke ale nie zalaatwi kodeiny mimo wszystko i to jest ból szkoda nic moze kiedys.
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
jesteś głupi. Nie ma sensu robić ekstrakcji z thiocodinu bo i tak niczego prócz wypełniaczy się nie pozbywasz, więc wychodzi ci chuj a nie czysty roztwór kodeiny. Czysty roztwor to masz po dobrej ekstrakcji z antidolu.

PS:Twoja ortografia jest tak samo elo jak ty.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
[quote="ArkejD"]
jesteś głupi. Nie ma sensu robić ekstrakcji z thiocodinu bo i tak niczego prócz wypełniaczy się nie pozbywasz, więc wychodzi ci chuj a nie czysty roztwór kodeiny. Czysty roztwor to masz po dobrej ekstrakcji z antidolu.

PS]

Pozbywasz się chyba również sulfogwajakolu, chyba że ten również przesiąka.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
no właśnie gdyby on się nie rozpuszczał, to ekstrakcja miałaby sens, takto nie ma, bo tak czy siak, rozpuszcza się razem z kodą w wodzie.
Zablokowany
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.