Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 128 / 6 / 0
lol, poważnie? ja to nawet bardziej niż chętnie ;) w takim razie pozwolę sobie wystosować do Ciebie jakiegoś maila. Pozdro
.
"miasto, wciąga..!"
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TaZZ »
Faktycznie nieciekawie. Ja na szczęście nie mam takich kłopotów, niedługo planuję przeprowadzkę na totalne odludzie( w mieście takim jak Białystok nie będzie niczego, jak na razie jest ale to kwestia czasu %-D ), wszędzie dookoła lasy, wieś mała, z tego co się orientuję nikt z sąsiadów nie interesuje się tym co w lesie rośnie :-p Tylko mały szczegół: niedługo tzn. za jakiś rok :wall: trudno, trzeba będzie jakoś przecierpieć... LEGALIZE IT! o! :cheesy:
Uwaga! Użytkownik TaZZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.