Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 128 / 6 / 0
lol, poważnie? ja to nawet bardziej niż chętnie ;) w takim razie pozwolę sobie wystosować do Ciebie jakiegoś maila. Pozdro
.
"miasto, wciąga..!"
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TaZZ »
Faktycznie nieciekawie. Ja na szczęście nie mam takich kłopotów, niedługo planuję przeprowadzkę na totalne odludzie( w mieście takim jak Białystok nie będzie niczego, jak na razie jest ale to kwestia czasu %-D ), wszędzie dookoła lasy, wieś mała, z tego co się orientuję nikt z sąsiadów nie interesuje się tym co w lesie rośnie :-p Tylko mały szczegół: niedługo tzn. za jakiś rok :wall: trudno, trzeba będzie jakoś przecierpieć... LEGALIZE IT! o! :cheesy:
Uwaga! Użytkownik TaZZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.