Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
mógłbyś się coś bardziej o nim rozpisać? Bo się na tym gatunku leków nie znam...
Po dzisiejszym robię przerwę
Camilleri pisze: Opiat Łorior ma racje. MDMA dostaje się do przestrzeni międzysynaptycznej przez kanały wychwytu zwrotnego serotoniny, czyli dokładnie tą drogą, która zostaje zablokowane przez SSRI. Pigułka w takim wypadku nie zadziała.
Zupełnie inaczej jest w odwrotnej kolejności. Gdy najpierw weźmiemy MDMA, a po niedługim czasie SSRI, serotonina uwolniona przez extazy nie będzie mogła się wydostać z PMS. Faza zostanie wzmocniona i przedłużona, a w konsekwencji może wywołać zespół serotoninowy.
MDMA + SSRI jest albo bezsensowne albo niebezpieczne.
odezwał się kolejny kodeinista-teoretyk-narkotykowy-emo-ciul
Czy w elitarnych warszawskich szkołach nie uczą czytania ze zrozumieniem?
PS. Czasem lepiej być teoretykiem niż praktykować coś, o czym się nie ma pojęcia.
I oto jest profesjonalna odpowiedź:
ja mam w sobie tyle serotoniny, że minimalnie dropsy działały, ale to przez to, ze jestem mega szcześliwym człowiekiem i nic na to ni poradzę
Najgorzej jest brac duze dawki SSRI np 80mg fluoksetyny i popijac to alkoholem(depresant) lub przegryzac pastylami uspokajajacymi barbi itp. , mozna przy tym dostać ataku padaczki, wiem to z zycia:)
Legalize it! Bless... :)
timeless pisze:
Mierzysz to serotoninografem?ja mam w sobie tyle serotoniny, że minimalnie dropsy działały, ale to przez to, ze jestem mega szcześliwym człowiekiem i nic na to ni poradzę
Ej, dobra, wyjebcie ten temat, Ćpajcie sobie co chcecie z czym chcecie, pierdolę to.
Nie wszystko się mierzy poziomem kapy.
A zresztą dobra, kłamałam, dxm przy SSRI jest zajebiste, dorzućcie do tego fuki i będzie kosmos.
Screw You Guys, I'm Going Home.
muertogatito pisze: Screw You Guys, I'm Going Home.
Pod naciskiem argumentów których nie możesz obalić i z braku kontrargumentów napisałaś swój przedostatni post w tym wątku czyli: "wypierdalajcie wszyscy bo ja i tak mam racje"
Aha no i zauważyłem że jak nie chcesz pisać bzdur, nie chcesz też nic nie pisać to piszesz szyderczy post np tak jak wcześniej o tych kodeinistach-teoretykach itd...
To w końcu przyznajesz że nie masz racji? Czy jak?
PS: I nie pisz że jestem kodeinistą ani że chciałem wpierdalać kore kruszyny bo na twoje nieszczęście nie jest to prawda - rozpierdala Ci to troche koncepcje jaką tutaj zauważyłem na dyskusje z ludźmi
No i nie poprawiaj mi tutaj moich błędów ortograficznych bo to nie jest forum ortograficzne - no i wtedy będziesz banalna i będziesz się powtarzać...
Pisząc MDMA z wykrzyknikiem koło DXM chodziło mi o to, że branie pixy w czasie zażywania antydepresantów może wywołać przeciwne skutki, czyli nawet bardzo niebezpieczne. Czy tak ciężko jest to zauważyć? Błędem pewnym było umieszczenie tego w temacie o zespole, ale jak ktoś bierze ssri to zajrzy własnie tu.
Stąd mój ostatni, lekceważący post. Patrzycie tylko na "kapę". napisałam to w trosce o ludzi, którzy wolą wystrzegać się skutków ubocznych, a nie tych, co wdupiają wszystko co popadnie (sama taka kiedyś byłam i nie jest to fajne).
Codeine (opiat łarior) i China White (kamileri) są kodeinistami a wiedze swą czerpią z erowida, siedząc ze słownikami na kolanach. Ja opieram to na doświadczeniach własnych, paru moich znajomych i umiejętności kojarzenia faktów, przede wszystkim.
Napisałam, ze to pierdolę, bo nie będę komuś tłumaczyć 300 razy, że kapa to jedno a bezpieczeństwo- drugie.
Błędy ortograficzne natomiast będę poprawiać gdzie mi się podoba (powtarzam się, bo tylu tu niestety analfabetów). Nie jest to też forum dla dałnów i ludzi hańbiących język polski, więc pisz ładnie i nie pierdol.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.