ODPOWIEDZ
  • 472 / 10 / 0
DXM w mniejszych dawkach jest jak najbardziej imprezowym dragiem, zwlaszcza przyprawiony odrobina THC. Ale trzeba znąc swoje możliwości, zeby dobrze dobrać dawke, czasami już 3-4 tablety wiecej spowoduja, ze nie bedziesz sie czuc komfortowo na imprezie.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Jak mozna komus radzic łączenie napojówów energetyzujących z alkoholem? Wbrew zamieszczonemu przeciwskazaniu na puszce. Taki mix jest cholernie nie zdrowy na serce...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
LeonardoDaVinci pisze:
Osobiście nie polecam jakiś Tigerów itd... są gorszej jakości. kiedyś próbowałem z takim tanim napojem z jakiegoś marketu i jednak lepiej z Redbullem mi do podchodzi i działa - może to jest placebo? niewiem ale osobiscie wybieram redbulla.
Tylko, ze puszka 250ml Byka kosztuje wiecej niz 1litr Tigera. Moze faktycznie RedBull troche lepiej smakuje, ale z tego co mi wiadomo zawartosc kofeiny i innych substancji w obydwu napojach jest na podobnym poziomie.
Ja osobiscie moge polecic Tigera i Ice Cool'a - smak podobny i napewno dzialaja. Cena za 1l oscyluje w granicach 4PLN,, wiec calkiem przystepnie. A wszelkie wynalazki hipermarketowe typu Maxx energy drink i jakies tam cholerstwo z nietoperzem (Night cos tam) na etykiecie mozna sobie odpuscic. Nie dosc, ze smakuja jak najgorsza oranzada za czasow komuny %-D , to w polaczeniu z alko moga strasznie zamulic.
pilleater pisze:
Jak mozna komus radzic łączenie napojówów energetyzujących z alkoholem? Wbrew zamieszczonemu przeciwskazaniu na puszce. Taki mix jest cholernie nie zdrowy na serce...
Ja tam lekarzem nie jestem, ale wydaje mi sie, ze takie polaczenie zdrowsze jest niz zjedzenie np 3 piguł ;-)
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 8 / 0
P-paranoi pisze:
DXM w mniejszych dawkach jest jak najbardziej imprezowym dragiem, zwlaszcza przyprawiony odrobina THC. Ale trzeba znąc swoje możliwości, zeby dobrze dobrać dawke, czasami już 3-4 tablety wiecej spowoduja, ze nie bedziesz sie czuc komfortowo na imprezie.
A co w nim imprezowego?
W mniejszych dawkach może nie zadziałać albo zamulić.
Nie wiem jak możesz to polecać.
Błędne koło.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Ja tam lekarzem nie jestem, ale wydaje mi sie, ze takie polaczenie zdrowsze jest niz zjedzenie np 3 piguł ;-)
http://hyperreal.info/alkohol_gorszy_niz_prochy a jednak, ixy od czasu do czasu sa zdrowsze niz alko - depresant zmieszany z redbullem - stymulantem.

Maniak, odpowiednia dawka dxm(nie za duza) wywoluje euforie, swiat staje sie duzo piekniejszy i male ilosci dzialaja podobnie do niektorych dropsow, aczkolwiek ten stan rozni się troszkę. wiec w malych dawkach jak najbardziej moze byc dragiem imprezowym :) (znam duzo ludzi co wpierdala acodin na disco - przyznam smiesznie wygladaja ale im sie to podoba wiec cos w tym musi byc prawda?)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 193 / 8 / 0
newbe pisze:
acodin a dokladniej dex jest dragiem powodujacym odrealnienie i (przynajmniej w moim przypadku) bardzo dziwne myslenie o sprawach znacznie odbiegajacych o normalnym zyciu, dlatego drag ten nie jest na impreze ;]
newbe pisze:
Maniak, odpowiednia dawka dxm(nie za duza) wywoluje euforie, swiat staje sie duzo piekniejszy i male ilosci dzialaja podobnie do niektorych dropsow, aczkolwiek ten stan rozni się troszkę. wiec w malych dawkach jak najbardziej moze byc dragiem imprezowym ]
Sam sobie przeczysz.

We mnie nigdy nie wywołało euforii, chociaż po niczym nie wywołuje, jeśli niektórzy ją mają po acodinie to niech będzie, może i sie jakoś nadawć na impreze, ale dla mnie nigdy taki nie będzie.

Nie wiem co może mieć wpływ na brak występowania euforii po drachach, nawet takich jak drażety.
Błędne koło.
  • 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gnat8 »
Zeby czuc sie pozytywnie i miec power to mozna zrobic experyment:

1. ENERGY DRINK
2. SPALIC SIE ZIOLEM
3. ZNOWU ENERGY DRINK

Ja prubowalem kiedys juz po spaleniu jak mnie bralo na zmule podtrzymac system tigerami ale nie wyszlo bo pierwszy raz palilem Biała Dame i tak mnie sponiewieralo ze padlem na cycki. Wiec jakies normalne ziololo w/g recepty :-)
"nasilenie dopaminergicznej impulsacji w układzie mezolimbicznym"
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sancezz »
Feta + Energy Drink / Speed8
Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose a future. Choose life...
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
hmmm, jak feta jest dobra, to po co ten energy drink? :huh:
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sancezz »
Zeby nie smigac co chwile z parkietu do kibla na wąchanie :)
Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose a future. Choose life...
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.