Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
zrytyberet pisze: Zjadlem doustnie 1,5 mg afobamu troche się najadlem i chcialem sprobowac jak wchlania się nosem. Wziolem poruszylem na pył 0,25 mg tego specyfiku sformowałem kreche wciagnolem i w momencie poczułem jak mnie lekko zbuzowało więc uważam ze afobam nadaje się jak najbardziej donosowo :)
Jeśli już to pod język - tak będzie najlepiej, wchodzi mocniej i duzo szybciej, z tym, że niektóre benzo są tak chujowe w smaku, że ojapjerdole. Klony się dobrze daje pod język bo dają taki fajny, miętowy posmak :)
opiate warrior pisze: Minimalnie pewnie (to musiała być autosugestia)...
Jeśli już to pod język - tak będzie najlepiej, wchodzi mocniej i duzo szybciej, z tym, że niektóre benzo są tak chujowe w smaku, że ojapjerdole.
[/quote]
No afobamu byś tak sobie nie possał pod językiem ;)
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
mocniej to raczej ci przez to nie zadziala, co najwyzej szybciej
Piona.
a cloranxen to chyba ciezko by bylo donosowo stosowac, bo to strasznie slabe ustrojstwo i trzebaby bylo tego sporo zaladowac zeby cokolowiek poczuc. no, przynajmniej w moim odczuciu
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.