legalne dragi sa bardzo wazne, ale publiczna sluzba zdrowia, minimalne pensje etc też...
bylem sympatykiem JKM dopoki nie poszedlem do swojej pierwszej pracy w ktorej szef tez byl jego sympatykiem..
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a przypomne ze izolowal tam homosexualistow, pedofili, ludzi migajacych sie od pracy
"bo berlin 30 lat ...."
musisz pamietac ze na swiecie wazniejsze jest dobro ogolu a nie jednostki
moze izolacja ludzi z adidasem to przesadza ale bardzo dobrym pomysłem jest nie wpuszaczanie przez granice ludzi zarazonych hiv w australii działa to z powodzeniem
a JKM mial dosc sporo moze nie genialnych ale dobrych pomyslow
Sundazed pisze: nie tak dawno Januszek postulował na swoim blogu przymusowe izolowanie (w Bieszczadach, z tego co pamiętam) wszystkich nosicieli wirusa HIV
Uklad parlamentu-Po i lid w koalicji, pis jako przeciwwaga konserwatywna, upr czy co tam wymysli ten Korwin jako egzotyka i psl jako reprezentacja rolnikow.Mysle ze bylo by to lepsze niz stan rzeczy obecny.Napewno nie idealne, ale mozliwe do osiagniecia!
Takze zachecam do glosowania na Mikke, za 2 lata zapewne bo chuja z tych wyborow wczesniejszych bedzie.
Ale i tak już wam nic nie będe tłumaczył, bo widzę, żeto forum jest zdominowane przez mlodocianą chałastre ćpunów-lewaków.
Żeby nie było niedomówień, ja jestem ćpunem-konserwatywnym liberałem...
A no i ty Sundazed nie jesteś lewakiem(mam tu na myśli socjaldupokratów), bliżej ci do Korwina niż Olejniczaka...i chwała ci za to :-D
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Nie zapomnij dodać że też jesteś ćpunem(?) kolibrem. Zrozumcie do k****y nedzy że UPR to jedyna partia która NAPRAWDĘ(nie jak SLD, oni tego nie zrobią, niezrealizowane obietnice to ich znak rozpoznawczy) chce znieść prohibicje.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.