legalne dragi sa bardzo wazne, ale publiczna sluzba zdrowia, minimalne pensje etc też...
bylem sympatykiem JKM dopoki nie poszedlem do swojej pierwszej pracy w ktorej szef tez byl jego sympatykiem..
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a przypomne ze izolowal tam homosexualistow, pedofili, ludzi migajacych sie od pracy
"bo berlin 30 lat ...."
musisz pamietac ze na swiecie wazniejsze jest dobro ogolu a nie jednostki
moze izolacja ludzi z adidasem to przesadza ale bardzo dobrym pomysłem jest nie wpuszaczanie przez granice ludzi zarazonych hiv w australii działa to z powodzeniem
a JKM mial dosc sporo moze nie genialnych ale dobrych pomyslow
Sundazed pisze: nie tak dawno Januszek postulował na swoim blogu przymusowe izolowanie (w Bieszczadach, z tego co pamiętam) wszystkich nosicieli wirusa HIV
Uklad parlamentu-Po i lid w koalicji, pis jako przeciwwaga konserwatywna, upr czy co tam wymysli ten Korwin jako egzotyka i psl jako reprezentacja rolnikow.Mysle ze bylo by to lepsze niz stan rzeczy obecny.Napewno nie idealne, ale mozliwe do osiagniecia!
Takze zachecam do glosowania na Mikke, za 2 lata zapewne bo chuja z tych wyborow wczesniejszych bedzie.
Ale i tak już wam nic nie będe tłumaczył, bo widzę, żeto forum jest zdominowane przez mlodocianą chałastre ćpunów-lewaków.
Żeby nie było niedomówień, ja jestem ćpunem-konserwatywnym liberałem...
A no i ty Sundazed nie jesteś lewakiem(mam tu na myśli socjaldupokratów), bliżej ci do Korwina niż Olejniczaka...i chwała ci za to :-D
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Nie zapomnij dodać że też jesteś ćpunem(?) kolibrem. Zrozumcie do k****y nedzy że UPR to jedyna partia która NAPRAWDĘ(nie jak SLD, oni tego nie zrobią, niezrealizowane obietnice to ich znak rozpoznawczy) chce znieść prohibicje.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.