ODPOWIEDZ
  • 193 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
Halucynogen, weź używaj takiego wynalazku jak ,,cytuj" wtedy nie będzie trzeba zgadywać które zdanie jest Twoje, a które kogoś innego.
P.S. Fan Infected Mushrooms od trance i psychodelica? Zajebisty nie.
Błędne koło.
  • 11 / / 0
Maniak_17 pisze:
Halucynogen, weź używaj takiego wynalazku jak ,,cytuj" wtedy nie będzie trzeba zgadywać które zdanie jest Twoje, a które kogoś innego.
P.S. Fan Infected Mushrooms od trance i psychodelica? Zajebisty nie.
Teraz próbuje zrobić ten cytat, ale nie wiem czy mi to wyjdzie ;P
Jestem nowy to wieszz :D
miałem kiedyś wielki DOM, piękny ogród otaczał go
siedze teraz sam w ogrodzie, sam, wśród umarłych kwiatów
  • 11 / / 0
Coś dziko mi to wyszło ale h*j, jakoś wyszło :-)

Zmor
Nie mam pojęcia co to za tabletki, a tak wogule to pierwsze słysze o takim "dopalaczu" :P
miałem kiedyś wielki DOM, piękny ogród otaczał go
siedze teraz sam w ogrodzie, sam, wśród umarłych kwiatów
  • 74 / 2 / 0
Infected poczytaj troche te forum to gdzies pisało ale nie pamiętam, tego kilka chyba trzeba było bo to małe opakowanie i kilka dni przed łykaniem trzeba zacząć to brać.
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
mi to wygląda jak jakiś apap albo coś - podłużna tabletka z podziałką w dodatku :P

bo nie wiem czy oddać kumplowi to (bo jak to jakieś gówno to mu nie oddam :P )
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
chyba nie chodzi ci o 5HTP?
space invaders are smoking grass
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
nie wiem co to - kumpel dostał to od dila chyba (tabletka podłużna z przedziałką) wedle "instrukcji" dorzuca się to do koła jak słabo wchodzi (śmierdziało mi to ściemą więc zabrałem do "analizy" coby się kumpel jakimś gównem nie truł na darmo :P )

wiem co to 5htp... ale raczej niewiele zmieni gdy wrzucisz go po godzinie od zażycia koła ;P
nie wiem nie kupowałem 5htp - występuje w formie takich tabletek (apapowo wygląda)
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
odpowiadałem tylko na post Cannabisek ;) 5HTP potrzebuje na pewno więcej czasu i na pewnp większą dawkę niż twój "dopalacz".

Ja bym tej tabletki nie jadł ;) Może być to jakiś lek który wchodzi w silną interakcję z MDMA - dlatego może pixa rozjebać mocniej (tak jak alko po niektórych lekach). Żeby tylko nie rozjebała do końca...

Taka luźna uwaga... ;)
space invaders are smoking grass
  • 74 / 2 / 0
Pixi pisze:
chyba nie chodzi ci o 5HTP?
No miałem na myśli Citrogrep, czyli 5-HTP
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Zmor pisze:
nie wiem co to - kumpel dostał to od dila chyba (tabletka podłużna z przedziałką) wedle "instrukcji" dorzuca się to do koła jak słabo wchodzi (śmierdziało mi to ściemą więc zabrałem do "analizy" coby się kumpel jakimś gównem nie truł na darmo :P )

wiem co to 5htp... ale raczej niewiele zmieni gdy wrzucisz go po godzinie od zażycia koła ;P
nie wiem nie kupowałem 5htp - występuje w formie takich tabletek (apapowo wygląda)
To jest piracetam. Dziala, jak opisal twoj kumpel zarowno z pixami, psychodelikami, jak i spidami - zajebiscie zwieksza ich moc (nawet nie podwaja on ja popiatnia). Wejdz sobie na mp i poczytaj. Lek zajebisty jest naprawde, ale nie ma co dilerowi dawac na nim zarabiac bo opakowanie 20 sztuk po 1200mg kosztuje w aptece 11 zl a 2 tabsy 1200mg zalatwia sprawe konkretnie. Wlasnie piracetam najlepiej robi z pixami kombo. Te tryptofany to gowno imo. Piracetam spozyc ok 3 godzin przed tabsa.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 21:58:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770069432'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.