Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
chyba sprzedaje towar ludziom

ja trzymalam jak mialam z 10 g..w takiej ampulce po lekach zamykanej...nic niewietrzylo ...nic nieumykalo itp...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
gonić = sprzedawać towar
a wg ciebie newbe feta sie przeterminowywuje?
jak potrzymasz pare miesiecy to nie, ale mysle ze jakbys ją przetrzymal 5 lat to napewno(bedzie klepała ale napewno slabiej) :), kazdy farmaceutyk kiedys sie przeterminowywuje i ma jakąś tam datę ważności.

a co do tego kg, to chyba nie chcesz tego podzielic na 1000 workow po gramie, tylko sprzedajesz hurtem po 50,100,300 zeby zeszlo jak najszybciej, wiec zdziwil mnie twoj post ze boisz sie przeterminowania materiału :P

pozdr.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: colacao »
thx za odpowiedzi, i zeby nie było .. ja nie biore nie daje:)
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
slyszalem ze najlepiej trzymac w lodowie w zamrazazae bo feta jet higroskopijna i tam se wody nie zaciagnie duza gruda zawinac w folie alu i do do zamrazary tak na 3 miechy podobno towar nawet sie wzmocni
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Ja mysle ze niedziurawa strunówa z wypchnętym powietrzem starczy na długi czas
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
diadoma szczelne opakowanie nawet jak sloik moze byc a le zalyzy do jakiej ilosci bo ruzne sapasy sie robi czasasam starcza napczana szczelna dilerka w sensie tytka a czaasm i chodzi o sloik byle feta nie miala kontaktu z wilgocia bo jest higroskopijna
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
ja zawsze chowałam w pudełeczku od kliszy fotograficznej :-D
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Do lodówki :-) Tylko jej nie zamroź ;-)
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Czarny »
Ostatnio natknąłem się na dość interesujący gadżet. Lodówka na USB http://usb.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00286 ... Zastanawiam się czy warto kupić, można ukryć idealnie w kompie. Jeśli się mieszka z rodzicami :#: można spróbować.. jak myślicie?

Aha temperatura chłodzenia to jakieś 8 stopni.
Uwaga! Użytkownik Czarny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Podłacze sie pod temat: Czy mozna przechowywac metamfetamine w postaci soli lub wolnej zasady w roztworze? Jesli tak to jak dlugo? Sol oczywiscie w roztworze wodnym, wolna zasade w rozpuszczalniku ale rowniez z woda. Jak szybko zacznie sie ona rozkladac/hydrolizowac itp??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.