Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aew »
WildMonkey pisze:
Jak się pali codziennie to pamięć siada tak, że nie wiemy jaki jest dzień. A jak się odstawi to za kilka lat murowany alzhaimer dlatego trzeba palić do oporu aby szare komórki cały czas były na podtzrymywaczach wtedy dużo myślimy i rozkminiamy gdzie i jak załatwić palenie dlatego musk pracuje :-D i bedzie dobrze do konca zycia :-D
taa i to na pelnych obrotach
Uwaga! Użytkownik Aew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielony »
Mózg muskany zielonym ulega biodegradacji, dlatego pamięć trzeba trenować.
Mimo ubytków w istocie szarej komplikuje się i zagęszcza siatka połączeń neuronowych.
Zgubiłem wątek. Nie pamiętam co chciałem napisać. :nuts:

Przyznać muszę, że gdy nie paliłem niemal(!) przez miesiąc, byłem w stanie wysłowić się jaśniej, szczególnie wśród niepalących. Kilka dni przerwy nie robi jednak różnicy.
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
siema! jestem tu nowy ale doświadczenie mam spore, ale to inna historia. marihuana niszczy pamięć, ale tylko palona, a właściwie nie ona tylko substancje smoliste w niej zawarte. THC jest dobrym specyfikiem ponieważ osoby z HIV paląc, albo żrąc ganje zmniejszają ryzyko zachorowania na AIDS, a po za tym fajne uczucie jak nabity idziesz spać i czujesz jak flaki łączą się z łóżkiem w jedność i takie tam inne.
Uwaga! Użytkownik kubik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / / 0
sdfsdfsafd
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
A ja pomimo dwuletniej przerwy, po dziś dzień mam problemy z pamięcią i koncentracją. Mam także głębokie zmiany w osobowości. Jednak lubię sobie od jakiegoś czasu przypalić, gdyż palenie daje mi oświecenie lub jego iluzję. Boli mnie to, że MJ jest droga i nielegalna. A na dodatek wczoraj po MJ miałem jakieś dziwne jazdy. Pewnie panowie od hodowania dodali do stuffu jakieś świństwo. POZD

Rozsiejmy masowo w miastach marihuanę. Na widoku. Wszędzie tam gdzie jej nie skoszą ścinając trawę. Myślę, że to najlepsza forma protestu.
Uwaga! Użytkownik kacnow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / / 0
dsfsdafadsfadsf
  • 97 / 3 / 0
Ta, rozsiac marihuane po całych miastach a potem paczec jak te skurwysyny ,policja i te inne gówna ją ścinają, przecież to bedzie gorszy widok od oswiecimia:(
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kacnow »
Ale gdybyśmy siali systematycznie, co roku, nie przejmując się policjantami którzy wyrywają... cóż, cel uświęca środki. Pokazujemy coś społeczeństwu i władzy. Takie małe działanie z kategorii: "działania rewolucyjne". To plus manify (dużo manif!), plus inne działania (np. internet) i może być ciekawie. Ciekawie co powiedzieli by na ten temat działacze z kanaby...
Uwaga! Użytkownik kacnow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
pojebani jesteście.

Co byś pokazał społeczeństwu i władzy? Że 95% społeczeństwa potrafiłoby rozpoznać marihuanę nawet z daleka po samej posturze rośliny? Że growerom którzy potrafią sobie kurwa posadzić by wasz jebany shit zapylał dobre odmianki przez co by mieli huja a nie materiał?

W polsce (naprzyklad u mnie w miescie) sa tereny gdzie ludzie chodza na spacery i rosnie w huj przemyslowej konopii mozliwe ze przez takich pajacow jak wy. Co to daje? NIC.

Puknij się w łeb człowieku i zacznij troche myśleć

Na podstawie niektorych wypowiedzi musze powiedzieć:TO PRAWDA ZE MARIHUANA POGARSZA PAMIEC I KONCENTRACJE bo chyba kurwa tacy się nie urodziliście? No chyba że ćpaliście jeszcze coś innego to przepraszam bardzo.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 134 / / 0
dsfgsfdgsfgh
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.