Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jak wąchałem meth to śmierdziała rozpucholem jakimś i była z wyglądu identyczna jak śnieg (właśnie wtedy padający),takie drobne kryształki. Spływ tak samo jak bym pił rozpuszczalnik. Kolor był śnieżnobiały.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 291 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
Ladowanie po kablach takiego zołtego smierdziela nie jest chyba najlepszym pomyslem...Nos chce rozwalic a co dopiero...
Tam jest pol tablicy mendelejewa
METKATYNON> a tutaj w australi, w moim bloku np. w miescie , to kazdy uzywa igly a nikt nie woncha bialego,obojetni jakie to, krysztalki sie gniecie, tamte tinne to samo

zreszta tutaj to ldzie wszystko co sie da to daja na lyzke. (przynajmniej tacy bardziej cpunscy ludzie a nie klubowicze)
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Ale w Australii dragi są zaporowo drogie, a tu feta jest śmiesznie tania, tak więc mało jest ludzi, którzy muszą ją dawać w kanał z przyczyn finansowych. Nie wiem jak tam, ale tu kanałowcy to mniejszość wśród ogółu ćpunów.
Ladowanie po kablach takiego zołtego smierdziela nie jest chyba najlepszym pomyslem...Nos chce rozwalic a co dopiero...
Tam jest pol tablicy mendelejewa
Dokładnie.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: funja »
Więcej tego żółtego nie pykałam. A walę w kanał nie tyle ze względów ekonomicznych (mam po 25 zł elegancki, bez dosypki jeszcze gramik z pierwszej rączki w moim mieście) ale raczej z doznaniowych i trochę z musu, bo mam chroniczne zapalenia zatok. Moja droga ze spidem to 9 lat z tego 4 dożylnie. I zastanawiam się czy jest ktoś taki ja, komu amfa nie zryła na maksa saganka. Ja nie mam psychoz, lęków itp. Fakt że jak zmęka jest u mnie okrutna to widzę i słyszę dziwne rzeczy ale dokładnie wiem że to zmęczony umysł i sobie nic nie wkręcam. Mój psychiatra (3 miesiące odwyku w domku) powiedział, że do brania amfy trzeba mieć predyspozycje psychiczne. W końcu mnie i tak jakaś psychoza dopadnie pewnie ale prędzej fizyczne wyniszczenie mnie czeka. Dlatego to ostatni miesiąc mojego związku z panią A. Teraz inne priorytety.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: warezz »
funja pisze:
Więcej tego żółtego nie pykałam. A walę w kanał nie tyle ze względów ekonomicznych (mam po 25 zł elegancki, bez dosypki jeszcze gramik z pierwszej rączki w moim mieście) ale raczej z doznaniowych i trochę z musu, bo mam chroniczne zapalenia zatok. Moja droga ze spidem to 9 lat z tego 4 dożylnie. I zastanawiam się czy jest ktoś taki ja, komu amfa nie zryła na maksa saganka. Ja nie mam psychoz, lęków itp. Fakt że jak zmęka jest u mnie okrutna to widzę i słyszę dziwne rzeczy ale dokładnie wiem że to zmęczony umysł i sobie nic nie wkręcam. Mój psychiatra (3 miesiące odwyku w domku) powiedział, że do brania amfy trzeba mieć predyspozycje psychiczne. W końcu mnie i tak jakaś psychoza dopadnie pewnie ale prędzej fizyczne wyniszczenie mnie czeka. Dlatego to ostatni miesiąc mojego związku z panią A. Teraz inne priorytety.
Myslisz ze to tak latwo lubie to ale juz nie? Zycze powodzenia nie zapomij napisac co ci sie sni...
Zanim schowasz dzien pod powiekami pomyśl co z twoimi nie pozałatwianymi sprawami.... (Paktofonika)
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: =HarY= »
Ja w poniedziałek miałem miejscami żółtawą fete, śmierdziało troche octem, a w trakcie wciągania jebało farbą... ale o jeju! To było naprawde dobre!
Riki tiki narkotyki :P
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Biały Nos »
Spotkałem sie z taką amfetaminą jak kolor pomaranczowy była w dotyku jak plastelina .Nie wiedziałem co i jak .Spytałem co to za dziwna feta on na tomiast powiedział mi , ze jest mieszana z glukozą .
Odlepiłem sobie kawałek i zjadłęm cholernie to nie dobre było i musiałem sporo wypic wody zeby pozbyc sie tego chujowego smaku w gardle.Jezeli chodzi o działanie biegałem cały dzien z pianą na ustach z oczami jak bile od bilarda <wow> to była feta.
Uwaga! Użytkownik Biały Nos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Prawdopodobnie to przez zjebana reakcje. (ale zwykle taka właśnie czesze ostro)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mgl87 »
A ja mam inny problem. Od pewnego czasu zaopatrzam sie w fete na południu Polski. Wszystko jest ładnie, fajnie, tanio. Krzywa akcja sie zaczyna po otworzeniu worka (jest szczelnie zamknięty). Feta jak jest "świeża" to jest dobra: sypka, ładnie pachnie, kopie. Mniej więcej po 2h robi sie z tego jakieś gówno. Wyodrębniają sie jakieś kryształki, jest mokra, robi sie szara. Musze jeszcze dodac, że zwał jest też jakiś inny: głowa napierdala, zbiera na wymioty. Wiecie może co z nią sie dzieje?
  • 97 / 3 / 0
Też kiedys miałem różową fete.
Myslałem z początku żę to jakies gówno ale taka feta potrafi ostro nakopać do dupy.
Faza fetowa po różowej jest taka czysta i świeża, naprawde ładnie kopie
Coś mi sie wydaje że albo to jest feta pomieszana z extsasy, poprostu z rózowymi tabletkami extasy
albo może dilerzy dodali rózowych pigmentów do tej fety żeby zmienic jej kolor i lepiej sie sprzedawała
jako rózowy speed
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.