Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
pochodne kw. lizergowego rozkładają się chyba w ok 50 stopniach ;-)
Tak się zastanawiam, że może dawka była jednak zbyt mała. Osmond, z tego co pisze Hofmann, szamał Rivea kilka razy, w dawkach od 60 do 100 i za każdym razem doświadczył stanu apatii, zobojętnienia i zwiększonej wrażliwości sensorycznej. Po 4 godzinach przechodził w stan relaksu i zadowolenia.
U mnie było w sumie podobnie, tylko że w wersji superlight.
Nie wiem, czy ponawiać próby... Chyba jednak dam se siana i poczekam na jakieś dobre papierki.
Wkrótce sie nimi zajme, ale najpierw niech mi ktoś jeszcze odpowie
Sundazed napisał:
wrzuciłem je do kubka i zalałem do połowy wodą. Odstawiłem miksturę na 2 godziny i spożyłem
Wypiłem wodę razem z rozgniecionymi nasionkami, niczego nie odcedzałem.
Od siebie dodam że prawdopodobne dawki mogą oscylować wokół 50-100(?) nasion.
Sundazed pisze: Wypiłem wodę razem z rozgniecionymi nasionkami, niczego nie odcedzałem.
[url]http]
Kubek (porcelana), nie szklanka. I stał zakryty w ciemnej kuchni.
@Adam Selene
Na tym forum pisali o ekstrakcji głównie z Morning Glory i HBWr... Rivea ma, zdaje się mniej, szkodliwych alkaloidów, niż ww.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.