Bardzo mocna, miętowa.
codeine pisze: A co sądzicie o Medicated No. 99? Była to moja pierwsza tabaczka, tylko pudełeczko trochę chujowe, jak się otworzy to potem ciężko to przechowywać.
Bardzo mocna, miętowa.
poschl's gletscher prise - powinni tego zabronić , najgorsza tabaka jaką brałem
codeine pisze: A co sądzicie o Medicated No. 99? Była to moja pierwsza tabaczka, tylko pudełeczko trochę chujowe, jak się otworzy to potem ciężko to przechowywać.
Nie wiem czemu mówisz, że pudełeczko chujowe. Może tabakiera to nie jest, ale imho i tak jest zajebiste. Ładne, metalowe i trwałe (nie to co małe okrągłe od gawithów/wilsonów). No i co najważniejsze - jest próżniowo zamykane (ciekawe jak oni to robią?).
Plankton pisze: Podoba mi sie to uczucie jak sie oddycha po walnieciu cos podobnego jakbym gume zarzucil tylko w nosie.
W sąsiednim wątku napisalem, że ochota na tabakę mi ostatnio przeszla.
Ale jak czytam takie barwne opisy...
...ah, czas na red bulla (Gawith się skończył)
Widizeliscie gdzies w Warszawie Medicated? Ostatnio zaglądałem do tytoniowych w KDT i nie mieli.
babka w kdt nie ma bo mowi, ze nie oplac jej się sprowadzac ;p
a medyki sa w rellayach w metrze :>
Oczywiście jestem tabcznikiem od ponad 2 lat, ale tylko na początku wciągałem więcej niż ustawa przewiduje (czytaj "krechy"). Na szczęscie bardzo szybko doszedłem do wniosku że to nie ma sensu. Tabakę wciąga się tylko z łapy, nigdy przez rurkę, tylko dla smaku, nigdy dla fazy. Piekny zwyczaj, związany z całym rutułałem zazywania, ale w małych ilościach. W dobrym klimacie ze znajomymi nawet co 10 minut, ale nie jebane krechy!
Chcecie sie zćpać to zparaszam do dilera po maryche, ale snaf tylko do tabaczenia.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.