Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 3 / 0
niestety, wlasnie tego sie obawiam : bedzie towar pod reka, miejsce i odpowiedni humor ... wtedy pewnie sam blyskawicznie opanowalbym sztuke podawania po kablach. Takie zycie, trzeba na to patrzec realnie. Dzis bym nie chcial i mam nadzieje ze czysta hera bedzie dosyc ciezko dostepna ...
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
a mi jest żal ludzi, co nie mogą brać heroiny. Heroina mi bardzo pomogła, dzięki niej mogłem żyć tak jak chciałem. A wszystkie straszne rzeczy które przeżyłem. to nie przez heroinę, tylko przez popierdolone społeczeństwo, które chce zmusić mnie do zaprzestania brania heroiny! Był czas, gdy na moich plecach mnóstwo milicjantów, prokuratorów, ormowcow zrobiło kariery, a ją byłem nieomal ściganym nr 1 w moim mieście i każdy patrol mnie kasowal, zresztą, znało mnie całe miasto. Teraz ludzie ciut mi odpuścili, jednak i tak nie wychylam się za bardzo, że heroina to dalej moje życie, choć jak gdyby musiałem, to zawsze mogę zaświadczyć, że hera to syf i kila, bo wszystko zrobię, aby ode mnie się ludzie odpier... i aby mogłem dalej brać heroinę
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eligarf »
Niewierny Judaszu!
Uwaga! Użytkownik eligarf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TYK »
ja wiem, koks duzo koksu to by was wyleczlo bo Frojd tak mowil a on byl specjalista.
a zasze jak sie nie uda to... mozna miec urozmaicone jeszcze drugi nalog.

Albo pojechac tam gdzie nie ma koksu ani czego innego.
Uwaga! Użytkownik TYK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Freud był przede wszystkim świrem. Jakby mnie wysłali do tajgi, to bym obcierał sobie plecy do krwi o drzewa iglaste.
  • 324 / 6 / 0
A ja myslałem że to lepsze jest. Jak sie naczytałem tych wszystkich opisów. Najbardziej sie zawiodłem na paleniu bo praktycznie żadnej eufori mi nie dawało. A pukanie musze przyznać ze jest naprawde kurewsko przyjemne ale myslałem że bedzie lepiej.
Najwiekszy plus to to że dzieki heroinie i.v. rzuciłem praktycznie w jednej chwili wszystkie moje poprzednie nałogi i o to właśnie mi chodziło. Tylko czy przypadkiem nie wybrałem wiekszego zła? Wszyscy tak mówia.
A jak bedzie to sie okaże. Jak sałata będzie to nie będzie źle.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TYK »
czyli tera bierzesz te heroine ? Oni tak mowia ze to takie wspaniale bo po jakim czasie to uzaleznieni i nie moga bez tego zyc to wiadomo ze jak nie ma to hujowo dla ludzi i wtedy zachwalaja ze to srodek magiczny.

Takie mocne przeciwbolowe to sa srodki magiczne ale dla ludzi ktorzy naprawde potrzebuja Przeciw Bolowi.
Uwaga! Użytkownik TYK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 6 / 0
Ja tam potrzebuje coś mocnego przeciwbólowego. Ale na ból psychiczny, bo fizyczny to nic przy nim.
Ból psychiczny jest najciezszy. A hera mi chyba jednak nie pomaga. Wole dalej ćpać dxm.
A pierwszy raz z kodeina był o wiele mocniejszy niz z heroina i.v. bo juz mam tolerancje.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Papawer to Ty chyba dobrej hery nie znasz, co Ty kupujesz że tak narzekasz ciągle. Heroina jest mocnym opiatem, jak piszesz że wolisz dxm to chyba naprawde lewą ci sprzedają bo coś wierzyc mi sie nie chce, że kodeinowa tolerancja zmniejsza helenowe wejście
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
...
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2008 przez MadRider, łącznie zmieniany 6 razy.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.