uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TOKYO »
STOSUNEK N/P/K to 5/6/8 z borem,miedzią żelazemmolibdenem i cynkiem.(Florovit-nawóz do roslin kwitnacych, zapewnia obfite kwitnienie)
Uwaga! Użytkownik TOKYO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
STOSUNEK N/P/K to 5/6/8 z borem,miedzią żelazemmolibdenem i cynkiem.(Florovit-nawóz do roslin kwitnacych, zapewnia obfite kwitnienie)
nie no, nie jest taki zly, jest przewaga P i K... zreszta watpie, zeby usychanie preflowerow mialo cos wspolnego ze stosunkiem N/P/K w nawozie. to musi byc cos innego. ale co, nie jestem w stanie wykombinowac (hmmm... moze przenawozenie? to tylko moja hipoteza, raczej niezbyt trafna.)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
preflovery poprostu prxzekiwtają :P ile mają kwitnąć ? 3 miesiace ? tymbardziej te które wyszły jeszcze przed przesileniem - w foli od kilku dni kwitną :] a preflovery pierwsze dawno zwiędły - oby tylko pogoda sie znowu zrobiła słoneczna - coś obawiam się że na spocie moje krzaki mają z mokro :f
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
oby tylko pogoda sie znowu zrobiła słoneczna - coś obawiam się że na spocie moje krzaki mają z mokro :f
no bez kitu, pojebana ta pogoda w Polsce. albo kurwa suszy, albo leje bez opamietania... jak tydzien temu balem sie, ze mi krzaki wysuszy, tak teraz boje sie, ze mi zgnija :/ nie moze byc poprostu w sam raz? a jeszcze slonca zero, boje sie, ze mi nic nie zakwitna i bedzie lipa a nie zbiory...
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
ja mam tak samo jak dwoch moich przedmowcow !!! niedlugo jade na miejscowke i oblookam co sie z nimi dzieje, czy jest lepiej niz przed tygodniem.... tak to susza, a teraz to za duzo deszczow, non top pada i nie zanosi sie zeby przestalo, cholerna pogoda, wszyscy rolnicy narzekaja, narzekam i ja !!! byc moze foto umieszcze dzisiaj jakies !!! aloha :)
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jp-australia »
te ogromne opady deszczu tez mnie martwia. do tego stopnia ze zrobilem daszek na mojego outowego scroga z ww. kiedy wroci slonce?!?
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jp-australia »
w szafie skunx redhair tez ma brazowiejace pistilsy, wczesniej byly tylk biale ale tera sie robia rdzawo-brazopo-czerone mniam mniam :-p
nara tey! wuchty palenia!
  • 35 / / 0
tez tak mialem ale sie nie przejalem i teraz mam wyk*** krzaka :D
  • 13 / / 0
według mnie to azot blokuje roślinke ,takie proporcje jedną zblokuja druga nie:fosfor,fosfor,fosfor
3,35,10 to jest idealna proprcja
  • 13 / / 0
gdzie tu przewaga P,K nad N jednostowa? powinna byc wielokrotność !
ODPOWIEDZ
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.