uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TOKYO »
STOSUNEK N/P/K to 5/6/8 z borem,miedzią żelazemmolibdenem i cynkiem.(Florovit-nawóz do roslin kwitnacych, zapewnia obfite kwitnienie)
Uwaga! Użytkownik TOKYO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
STOSUNEK N/P/K to 5/6/8 z borem,miedzią żelazemmolibdenem i cynkiem.(Florovit-nawóz do roslin kwitnacych, zapewnia obfite kwitnienie)
nie no, nie jest taki zly, jest przewaga P i K... zreszta watpie, zeby usychanie preflowerow mialo cos wspolnego ze stosunkiem N/P/K w nawozie. to musi byc cos innego. ale co, nie jestem w stanie wykombinowac (hmmm... moze przenawozenie? to tylko moja hipoteza, raczej niezbyt trafna.)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
preflovery poprostu prxzekiwtają :P ile mają kwitnąć ? 3 miesiace ? tymbardziej te które wyszły jeszcze przed przesileniem - w foli od kilku dni kwitną :] a preflovery pierwsze dawno zwiędły - oby tylko pogoda sie znowu zrobiła słoneczna - coś obawiam się że na spocie moje krzaki mają z mokro :f
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
oby tylko pogoda sie znowu zrobiła słoneczna - coś obawiam się że na spocie moje krzaki mają z mokro :f
no bez kitu, pojebana ta pogoda w Polsce. albo kurwa suszy, albo leje bez opamietania... jak tydzien temu balem sie, ze mi krzaki wysuszy, tak teraz boje sie, ze mi zgnija :/ nie moze byc poprostu w sam raz? a jeszcze slonca zero, boje sie, ze mi nic nie zakwitna i bedzie lipa a nie zbiory...
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
ja mam tak samo jak dwoch moich przedmowcow !!! niedlugo jade na miejscowke i oblookam co sie z nimi dzieje, czy jest lepiej niz przed tygodniem.... tak to susza, a teraz to za duzo deszczow, non top pada i nie zanosi sie zeby przestalo, cholerna pogoda, wszyscy rolnicy narzekaja, narzekam i ja !!! byc moze foto umieszcze dzisiaj jakies !!! aloha :)
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jp-australia »
te ogromne opady deszczu tez mnie martwia. do tego stopnia ze zrobilem daszek na mojego outowego scroga z ww. kiedy wroci slonce?!?
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jp-australia »
w szafie skunx redhair tez ma brazowiejace pistilsy, wczesniej byly tylk biale ale tera sie robia rdzawo-brazopo-czerone mniam mniam :-p
nara tey! wuchty palenia!
  • 35 / / 0
tez tak mialem ale sie nie przejalem i teraz mam wyk*** krzaka :D
  • 13 / / 0
według mnie to azot blokuje roślinke ,takie proporcje jedną zblokuja druga nie:fosfor,fosfor,fosfor
3,35,10 to jest idealna proprcja
  • 13 / / 0
gdzie tu przewaga P,K nad N jednostowa? powinna byc wielokrotność !
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.