uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 110 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LIKEGROW »
JAK ZAMIESCIC ZDJECIE ZEBY BYŁO ODRAZU WIDOCZNE W POSCIE?? I JAK ZMNIEJSZYC ZDJECIE BO CHYBA MAM ZA DUZE BO PISZE ZE NIEWŁASCIWY FORMAT PLIKU:( ODPISZCIE SZYBKO BO MAM FAJNE FOTY;) POZDRO
LIKEGROW
  • 110 / / 0
:)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
COS WYMOTAŁEM I ZAŁACZAM FOTY;)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
JAK NARAZIE 2 OSOBNIKI MESKIE, JEDNEGO WYRWALEM, DRUGI ZOSTAJE NA NASIONA ;)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
ALE NAPEWNO BEDZIE ICH JESZCZE KILKA:( WIEM ZE MAM MENIORA AURORA INDICA , RESZTA KRZAKOW TO AK48, I SADPxS ALE NIE WIEM KTORE SA KTORE, ALE JAK ZAKWITNA TO CHYBA ZKMINIE;)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
NEXT
LIKEGROW
  • 110 / / 0
NEXT;)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
I DALEJ;)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
ZAMIESZCZE WSZYSTKIE MOJE ROSLINKI:)
LIKEGROW
  • 110 / / 0
JEST ICH TROSZKE:)
LIKEGROW
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.